.

.

Адаптер DisplayPort-HDMI, Конвертор 4k * 2k DP-HDMI, Жак DP-HDMI с Позлатените Однонаправленным конектор за преносими компютри, настолни компютри, на HDTV, проектори, монитори и много ?

Адаптер DisplayPort-HDMI, Конвертор 4k * 2k DP-HDMI, Жак DP-HDMI с Позлатените Однонаправленным конектор за преносими компютри, настолни компютри, на HDTV, проектори, монитори и много Други-Черен

BGN 6.96
Брой продукти
Налично

Да се свърже към телевизор, проектор, монитор, виртуална слушалки за предаване на видео и аудио ?【Няколко режима по ваш избор 】 Универсален и ефективен, този конвертор-адаптер DP male to HDMI female има три режима. Тънък корпус от алуминиева сплав удължава живота на адаптера и никога не се чупи. ?【Висока резолюция 4 K Ultra @ 30 Hz】 Този адаптер DP-HDMI поддържа видео с резолюция до 4 K (3840x2160), той ги предава на висок клас аудио и видео сигнал от компютъра към проектор, HDTV или монитор за стрийминг на видео и игри. ?【Здрав материал】 Адаптер DP 1. (Забележка : Това е еднопосочен адаптер, който преобразува сигналите само от източника на ДП към HDMI дисплей. ?【Няколко режима по ваш избор 】 Универсален и ефективен, този конвертор-адаптер DP male to HDMI female има три режима. Тънък корпус от алуминиева сплав удължава живота на адаптера и никога не се чупи.?【Висока резолюция 4 K Ultra @ 30 Hz】 Този адаптер DP-HDMI поддържа видео с резолюция до 4 K (3840x2160), той ги предава на висок клас аудио и видео сигнал от компютъра към проектор, HDTV или монитор за стрийминг на видео и игри. Да се свърже към телевизор, проектор, монитор, виртуална слушалки за предаване на видео и аудио. ?【Лесна употреба и преносимост】 Порт DP без капаче позволява лесно да включвате и изключвате конвертор Displayport към HDMI, чрез избягване на повреда на оригиналния входен порт DP на вашето устройство, щепсела и да играе.В разширен режим можете да балансира между работа и забавления с помощта на два екрана, на които се показва различно съдържание; в огледален режим можете да гледате любимите си филми или да играете игри на голям екран. ?【Универсална съвместимост】 Адаптер Display Port-HDMI идеален за дома, офиса, нощни игри или за домашно кино, адаптер 8 K DP-HDMI подходящ за различни преносими компютри, настолни компютри, графични процесори и други устройства с Display Port. ?【Лесна употреба и преносимост】 Порт DP без капаче позволява лесно да включвате и изключвате конвертор Displayport към HDMI, чрез избягване на повреда на оригиналния входен порт DP на вашето устройство, щепсела и да играе.В разширен режим можете да балансира между работа и забавления с помощта на два екрана, на които се показва различно съдържание; в огледален режим можете да гледате любимите си филми или да играете игри на голям екран.

Подробности

Избор на купувачи