.

.

Адаптер Tek Styz USB-C USB 3.0 е обратно Съвместим с вашия преобразувател LG 15Z90P-P. AAC8U1 OTG Type-C/PD USB 3.0 за мъже и жени. (5 gbps)

Адаптер Tek Styz USB-C USB 3.0 е обратно Съвместим с вашия преобразувател LG 15Z90P-P. AAC8U1 OTG Type-C/PD USB 3.0 за мъже и жени. (5 gbps)

BGN 0.67
Брой продукти
Налично

Корпус от висококачествена алуминиева сплав за по-добро разсейване на топлината ⚡Професионални аксесоари▶ Tek Styz™ се фокусира върху висококачествени и надеждни технологии, като HDMI, micro USB, храна, PD, USB-C и други аксесоари, които ви предоставят най-добрите алтернативи в областта на аксесоари, като хъбове, различни адаптери, зарядни устройства, средства за защита и кабели. Щепсела и да играе. ⚡【Полезен дизайн】 : Удобен нескользящий жак за улесняване на връзката и изключване.Точно конектор USB-C плътно поставена на вашите устройства за по-добро предаване на сигнала. ⚡Професионални аксесоари▶ Tek Styz™ се фокусира върху висококачествени и надеждни технологии, като HDMI, micro USB, храна, PD, USB-C и други аксесоари, които ви предоставят най-добрите алтернативи в областта на аксесоари, като хъбове, различни адаптери, зарядни устройства, средства за защита и кабели.Висококачествен конектор за захранване USB-C/PD осигурява надеждна връзка с вашите устройства за стабилна предаване на сигнала.Едно парче корпус от алуминиева сплав за по-добро разсейване на топлината. Този адаптер без водачи осигурява максимална скорост на трансфер до 5 Gbit/с.Ние подкрепяме нашите продукти!Моля, свържете се с нас по всички въпроси, свързани с продукта.0▶ Благодарение на наличието на USB 3. Щепсела и да играе.0 до същите периферните устройства, USB, които улесняват използването на вашия КОМПЮТЪР!●Съвместим с клавиатура, мишки, usb-флашки, игрални контролери, почти всички USB-устройство, конфигурирани в OTG / On-The-Go ● Оригинален стандартизиран 4-инчов кабел гарантира най-добри резултати и улеснява достъпа.Подходящ за Android, Windows и на други системи, без системни ограничения.Висококачествен конектор за захранване USB-C/PD осигурява надеждна връзка с вашите устройства за стабилна предаване на сигнала.●Съвместим с TV Stick, Chromecast, устройства с Android и ДРУГИ.Корпус от висококачествена алуминиева сплав за по-добро разсейване на топлината.Точно конектор USB-C плътно поставена на вашите устройства за по-добро предаване на сигнала. Този адаптер без водачи осигурява максимална скорост на трансфер до 5 Gbit/с. ⚡ Здрава и устойчива конструкция ▶ Здрав найлонов кабел за допълнителна здравина и удобни нескользящие дръжки за улесняване на връзката и изключване.0, съвместим с LG 17 Z90 P-K. ⚡Професионален нов USB-C OTG USB 3.0, съвместим с вашето устройство LG 17 Z90 P-K. AAB8 U1, идва директно от производителя, така че да можем да ви доставят стоки 100% качество!Какво ни харесва в този, така че това е нещо, което той е снабден с потребителска схема plug and play, свържете го, и той работи! ✅ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ : ● Разширете възможностите на вашето устройство, да му осигурява пълен достъп по USB 3.Едно парче корпус от алуминиева сплав за по-добро разсейване на топлината. ⚡ Здрава и устойчива конструкция ▶ Здрав найлонов кабел за допълнителна здравина и удобни нескользящие дръжки за улесняване на връзката и изключване.

Подробности

Избор на купувачи