.

.

Адаптер Tek Styz USB-C USB 3.0 е обратно Съвместим с вашия преобразувател LG 15U70P-P. AAS8U1 OTG Type-C/PD USB 3.0 за мъже и жени. (5 gbps)

Адаптер Tek Styz USB-C USB 3.0 е обратно Съвместим с вашия преобразувател LG 15U70P-P. AAS8U1 OTG Type-C/PD USB 3.0 за мъже и жени. (5 gbps)

BGN 30.68
Брой продукти
Налично

⚡USB-C USB 3Подходящ за Android, Windows и на други системи, без системни ограничения.0 до същите периферните устройства, USB, които улесняват използването на вашия КОМПЮТЪР!●Съвместим с клавиатура, мишки, usb-флашки, игрални контролери, почти всички USB-устройство, конфигурирани в OTG / On-The-Go ● Оригинален стандартизиран 4-инчов кабел гарантира най-добри резултати и улеснява достъпа.0▶ Наличието на USB 3. AAS7 U1, идва директно от производителя, така че да можем да ви доставят стоки 100% качество!Какво ни харесва в този, така че това е нещо, което той е снабден с потребителска схема plug and play, свържете го, и той работи! ✅ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ : ● Разширете възможностите на вашето устройство, да му осигурява пълен достъп по USB 3.●Съвместим с TV Stick, Chromecast, устройства с Android и ДРУГИ. Щепсела и да играе. Този адаптер без водачи осигурява максимална скорост на трансфер до 5 Gbit/с. ⚡ Здрава и устойчива конструкция ▶ Здрав найлонов кабел за допълнителна здравина и удобни нескользящие дръжки за улесняване на връзката и изключване.Корпус от висококачествена алуминиева сплав за по-добро разсейване на топлината. ⚡【Полезен дизайн】 : Удобен нескользящий жак за улесняване на връзката и изключване.●Помислете за това, за да го закупите за дома, офиса и за пътуване, за да имате винаги е била способността за бързо зареждане. ⚡Професионален нов USB-C OTG USB 3. оборудван С AAS7 U1 USB-C, ви позволява да свържете клавиатура, мишка, флашка и други периферни устройства USB-A.0, съвместим с LG 17 U70 N-R.0, съвместим с вашето устройство LG 17 U70 N-R.✅ПОДОБРЕНИЯ : ● Адаптер Tek Styz ™ OTG позволява да се свърже към вашия хост-устройства всяка USB устройства, като клавиатура, мишка, USB hub, флаш памети, външни твърди дискове, USB устройство за четене на карти, игрални контролери или нещо друго.Едно парче корпус от алуминиева сплав за по-добро разсейване на топлината.

Подробности

Избор на купувачи