.

.

Мащабна модел на превозното средство за Honda Civic Type-R Модели на автомобили от лят под налягане на алуминиеви, Метална Моделът със Звуков осветление, Спускащите се вър?

Мащабна модел на превозното средство за Honda Civic Type-R Модели на автомобили от лят под налягане на алуминиеви, Метална Моделът със Звуков осветление, Спускащите се върна в съотношение 1/32 (Цвят: Червен-без кутия

BGN 0.33
Брой продукти
Налично

[Дизайн на отворените врати] : Интериор реалистична, а на предната врата на автомобила е изпълнена по индивидуален дизайн, а двойните врати са отворени; вътрешното пространство е много реалистично, и е много подходящ подарък за всекиНие ще решим вашите проблеми и ще направим така, че да сте удовлетворени на 100% .Ние ще решим вашите проблеми и ще направим така, че да сте удовлетворени на 100% .Това също е отлично средство за облекчаване на стреса и за възрастни.【Висококачествени материали】 : Нашите модели на леки коли изработени от с алуминиеви, пластмасови детайли и гумени гуми. 【Широк спектър от приложения】 : Нашият модел на колата е много подходящ за игри, независимо от това, подарявате ли на подарък или като украса, това ще бъде вашият най-добър избор!1.Благодаря ви за вашето разбиране, успешни покупки! 2. Процесът на производство : леене под налягане.【Сервизно обслужване на качеството 】 : Ако не сте доволни от нашите стоки, моля свържете се с нас по електронната поща. 【Широко се използва】 : Нашата моделът е много подходящ за всички, за да играе, и тя също е много подходящ за любителите на модели автомобили като украса. Материал : метален корпус + пластмасово шаси + гума гума. Име на продукта : Модел на колата от сплав 1/32.

Подробности

Избор на купувачи