.

.

Мащабна модел на превозното средство за Cayenne Turbo Гласове Под Натиска на Модели автомобили от сплав, Металик, 4 Врати, Отворени Модели Джипове, Украса за момичета, Дет?

Мащабна модел на превозното средство за Cayenne Turbo Гласове Под Натиска на Модели автомобили от сплав, Металик, 4 Врати, Отворени Модели Джипове, Украса за момичета, Детски пропорцията 1/32 (Цвят: червен)

BGN 53.23
Брой продукти
Налично

Забележка : Изделието не включва батерия (може да се инсталира)Никаква вреда за деца.【Висококачествени материали】 : Нашите модели на леки коли изработени от с алуминиеви, пластмасови детайли, каучукови гуми. [Дизайн на отворени врати] : Интериор реалистична, а на предната врата на автомобила е проектирана отделно, и двете врати могат да се отварят; вътрешно оформление е много реалистично, това е много добра за всички. 【ДЕТАЙЛИ са ИДЕАЛНИ】 : Красива отвътре и отвън, ние отделяме много внимание на детайлите, за да сте сигурни, че всеки произведен от нас комплект е първокласен във всяко отношение. 【Сервизно обслужване на качеството】 : Ако не сте доволни от нашите стоки, моля свържете се с нас по електронната поща. 【Висококачествени материали】 : Нашите модели на леки коли изработени от с алуминиеви, пластмасови детайли, каучукови гуми. [Дизайн на отворени врати] : Интериор реалистична, а на предната врата на автомобила е проектирана отделно, и двете врати могат да се отварят; вътрешно оформление е много реалистично, това е много добра за всички. 【Широк спектър от приложения】 : Нашият модел на колата е много подходящ за игри, независимо от това, подарявате ли на подарък или като украса, това ще бъде вашият най-добър избор!1. 【Широк спектър от приложения】 : Нашият модел на колата е много подходящ за игри, независимо от това, подарявате ли на подарък или като украса, това ще бъде вашият най-добър избор!. 【Широк спектър от приложения】 : Нашият модел на колата е много подходящ за игри, независимо от това, подарявате ли на подарък или като украса, това ще бъде вашият най-добър избор!.Ние ще решим вашите проблеми и ще направим така, че да сте удовлетворени на 100% .

Подробности

Избор на купувачи