.

.

Heshen 280 МЛ Чаша от Слама, Пшеница, Чаша за Пиене, Чаша Вода За уста, Чаша За Миене на Зъби, Чаша за Мляко, Проста И Елегантна, Тъмна смес, 4 опаковки

Heshen 280 МЛ Чаша от Слама, Пшеница, Чаша за Пиене, Чаша Вода За уста, Чаша За Миене на Зъби, Чаша за Мляко, Проста И Елегантна, Тъмна смес, 4 опаковки

BGN 1.67
Брой продукти
Налично

Мултифункционална употреба : може да се използва като чаша за четка за зъби, чаши за изплакване на устата в банята, на притежателя на четка за зъби, чаша кафе, чаша за мляко и вода и т.
Ръбовете са заоблени, а качеството на изработка е коварен. Ръбовете са заоблени, а качеството на изработка е коварен. Триизмерна * на лента с оглед на функциите за защита от изгаряния на удобно и елегантно да държи в ръцете си.Тази чаша от слама пшеница. Повърхността е матирана, лесен за почистване.5 cm Тегло : 48,4 г /40,3 г /1,71 унция/1,42 унция Метод за измерване на ръка е различна. е Много подходящ за пътуване или къмпинг.
Подробна информация за продукта : Име на продукта : Чаша от слама пшеница Характеристики : не горят, устойчива на плъзгане и износостойкая, почистване Цветове : Оранжево, жълто, тъмно зелено, светло зелено, бежово, розово, тъмно синьо, светло синьо Размер : 7.Ако има грешка в 1-3 мм, това е нормално явление.Повърхността е матирана дизайн, лесен за почистване. Дъното приподнято, за да бъде нескользящим и износостойким. Мултифункционална употреба : може да се използва като чаша за четка за зъби, чаши за изплакване на устата в банята, на притежателя на четка за зъби, чаша кафе, чаша за мляко и вода и т.

Подробности

Избор на купувачи