.

.

сменяеми магнитни слайдер yoelike, съвместим с магнитен капак YETI 10 грама, 14 грама, на 16 грама, 20 грама, 26 мл, 30 мл (черно + тъмно син + зелено)

сменяеми магнитни слайдер yoelike, съвместим с магнитен капак YETI 10 грама, 14 грама, на 16 грама, 20 грама, 26 мл, 30 мл (черно + тъмно син + зелено)

BGN 3.33
Брой продукти
Налично

Това ще предотврати изтичане на аромата и вкуса на вашите напитки ?【Спокойствие】 Всички магнитен плъзгач трябва да преминат през строги тестове, преди да го изпратите, ние осигуряваме 100% задоволително следпродажбено обслужване. (Забележка : за да се избегне изтичане на вода, моля, не встряхивайте и не се включете чаша твърде силно). ?【Атрактивен и цветен】 Ние сме подготвили по-цветни варианти на плъзгача можете да промените цвета в съответствие със собствените си предпочитания, което също помага за предотвратяване на неволна объркване напитки.Ако поръчате нещо, което не е така, просто не се колебайте да се свържете с нас, ние ще положим всички усилия, за да решите проблема си. колоритен външен вид може бързо да променят своя дизайн, така че да отговаря на вашия любим съд за напитки.И може да се мие в съдомиялна машина.Лесно да решите проблем от загуба на выдвижного блок, вместо да купуват пълен комплект капачки.И може да се мие в съдомиялна машина.Не се притеснявайте за пролитии течности, когато сте извън дома или пътувате. ?【Лесно почистване】 Ако магнитен слайдер е мръсно, тя може лесно да се сваля и измива под течаща вода, остават петна, които може да се измие с вода и сапун за измиване на съдове, а след изсъхване може да продължи да се използва.Ако поръчате нещо, което не е така, просто не се колебайте да се свържете с нас, ние ще положим всички усилия, за да решите проблема си. ?【Атрактивен и цветен】 Ние сме подготвили по-цветни варианти на плъзгача можете да промените цвета в съответствие със собствените си предпочитания, което също помага за предотвратяване на неволна объркване напитки. ?【По-силен магнитен】 Този взаимозаменяеми слайдер е изработен от висококачествена ABS-пластмаса и е с вградени мощни магнити. (Забележка : за да се избегне изтичане на вода, моля, не встряхивайте и не се включете чаша твърде силно). ?【Спокойствие】 Всички магнитен плъзгач трябва да преминат през строги тестове, преди да го изпратите, ние осигуряваме 100% задоволително следпродажбено обслужване.

Подробности

Избор на купувачи