.

.

Глазура за устни, Окрашивающая устни, Гланц за устни, лъчисти червило, Гланц за устни Звездно небе, 5 мл, Перлена Глазура, Прозрачен Цветен Гланц за устни (P, Един разм?

Глазура за устни, Окрашивающая устни, Гланц за устни, лъчисти червило, Гланц за устни Звездно небе, 5 мл, Перлена Глазура, Прозрачен Цветен Гланц за устни (P, Един размер)

BGN 2.07
Брой продукти
Налично

В това е тайната на перфектния блясък за устни и великолепен естествен външен вид.И доста лесно да се премахне, никога не се притеснявайте за това. и подчертайте формата на устните с помощта на тази веганской червило, което придава на устните гладък матиран цвят, придающий им е по-пълен вид; да не се напуква, не избледняват и не се пренася до 16 часа.Мат кадифе повърхност на платното осигурява стабилна и водоустойчива цвят с луксозен матово покритие, мек като коприна. и чист материал.Направете си грим с помощта на тази червило. 【Водна лъскава глазура за устни】 Безопасен и чист материал. 【Matte течна глазура за устни】 Matte течна червило 1БР.Придайте на вашите устни устойчив цвят.Дръжте устните мека и хидратирана.Придайте на вашите устни устойчив цвят.【Характеристики】 Водоустойчив/ трайна / matte/ хидратиращ. 【Пигментирани и лесни за удаляемые】 Тези высокопигментированные мат течни червила имат устойчива формула, без отлагане и оставя матово покритие сверхнасыщенных нюанси - от класически до червено плът и ярка.Той е изработен от успокояващи екстракти от растения, плодове, мед и вода.Той премахва омертвевшую кожата, мигновено овлажнява, омекотява устните и ги прави по-гладки и пълни.Червило : нашата лечебното червило копринена, не е лепкава.

Подробности

Избор на купувачи