.

.

Цветен Овлажняващ Гланц за устни, Медовое Масло за устни, което отрежда на обем, Нелипкий блясък за устни, Устойчив Нюанс, Овлажняващ крем Масло за устни, което отре?

Цветен Овлажняващ Гланц за устни, Медовое Масло за устни, което отрежда на обем, Нелипкий блясък за устни, Устойчив Нюанс, Овлажняващ крем Масло за устни, което отрежда на обем, Многослойни Дизайн, Петно за устни, Хидратиращи

BGN 3.73
Брой продукти
Налично

Нанесете на тънък слой, за да подчертая контура на устните и да ги направи по-слоистымиПреди употреба, разклатете добре.Това също може да бъде многопластова смес за създаване на вашия Собствен Уникален цвят грим устни. ?Елегантни нюанси : Този нов хидратиращ гланц за устни е многослоен дизайн с добавка на мед и балсама, а блестящо блясък придава на устните слънчево сияние, което ги съживява. ?Приложение и най-добрата комбинация : най-Горния слой мастило овлажняващ гланц за устни се състои от мед есенции, а долния слой е от крема за червило.Нанасяйте с леки движения, за да се покрие изцяло, незабавно разглаживая линия на устните, прави устните меки и еластични, придавайки ви секси и смелост, 8 вида ярки цветове, винаги има един, който ви харесва. ?Без жестокост : Всички наши продукти не съдържат насилие и са веганскими. ?Силна хидратация : Хидратиращ гланц за устни съдържа эссенцию мед и мента, която може да се ускори усвояването на есенции устни, многоизмерен грижа за чувствителни устни, подобрява ексфолиране на устните, технология лъскава течност осигурява прозрачен блясък и наситен цвят, придава обем и не улавя линия на устните, придава лека и водниста вид, сигурно определя цвета на устните и запазва хидратация в продължение на дълго време.

Подробности

Избор на купувачи