.

.

Кърпа Fox Outfitters Microsoft - Ультракомпактное мека суха кърпа, за къмпинг и за пътуване от микрофибър с цип линия за окачване. Лесен и е подходящ за туризъм, спорт. (Зелен, Го

Кърпа Fox Outfitters Microsoft - Ультракомпактное мека суха кърпа, за къмпинг и за пътуване от микрофибър с цип линия за окачване. Лесен и е подходящ за туризъм, спорт. (Зелен, Голям)

BGN 6.96
Брой продукти
Налично

Мрежест чувал за неща, включени в комплектаТой също така е идеална за пътуване, къмпинг и практикуване на водни спортове, както и за ежедневно бягане на пътека и тренировки във фитнеса.Мрежест чувал за неща, включени в комплекта.Отлично се абсорбира и отжимается почти напълно суха - отново и отново.Лек и компактен дизайн го прави кърпи Micro Soft идеални за къмпинг, разходки, тичане, каране на лодка, туристически и други видове спортове на открито. Машинно пране отделно, след това се мотае да изсъхне с помощта на удобен панти-капаче или сушете в перална машина.Кърпа Micro Soft Ни най впитывающее упаковочное кърпа - идеалният избор за тези, които искат най-удобно упаковочное кърпа.Използването на Кърпа на Micro Soft се предлага с различни размери, за да отговори на всички битови нужди : от почистване на съдове в лагера до избърсване външната страна на мокри палатки и избърсване на водата в лодката.Изключително меко и плюшевое кърпа pack е идеален за избърсване на кожата в областта на лицето и ръцете, изсушаване на точки и ски очила и да се предотврати попадане пот в очите.Здрава и стабилна смес на поли / найлон осигурява максимална дълготрайност лек плат.Това е меко, впитывающее влагата и изненадващо лесно кърпа поставен в раницата си, когато мястото е малко, така че винаги сте готови да се забавлявате в движение.

Подробности

Избор на купувачи