.

.

TJIRIS две дръжки пясъкоструйна машина, машина за зъботехническа лаборатория пясъкоструйна машина за почистване машина бижута (110)

TJIRIS две дръжки пясъкоструйна машина, машина за зъботехническа лаборатория пясъкоструйна машина за почистване машина бижута (110)

BGN 13.60
Брой продукти
Налично

Мощна пясъкоструйниНапрежение : 110/220 V 50 / 60hz. Леене на повърхността на пластмасови основната плоча стъклени мъниста.Прозрачни бутилки позволяват на потребителите да наблюдават състоянието на пясък по време на процеса на почистване, обработка.Материал на корпуса - холоднокатаная стомана, здрав; шкафове оборудвани с осветление, лесни за експлоатация. Постоянно премахване на прах, за да се избегне лош електрически контакт, който може да доведе.Вдигнете машината да изсипва се използва пясък.Характеристики : Материал : метал Източник на захранване : на Ток, напрежение на електрическата мощност : AC 220 v / 55 Hz 110 / 60 Hz Плаваща нагоре и надолу десятицентовое налягане : минимум 4 кг / см Класификация на уреда : Клас II Тегло : 18 кг Опаковка : 34 * 45 * 48 см Предпазливост 1. Не стъпвайте на foot switch по време на работа на ръководните автомобила в случай на попадане на пясък в посока клапан. По време на смяната на пясък, почистете и капачката на бутилката и резба върху капака с четка, уверете се, че капачката плътно затворена.Мастилено-струйни дюзи са за консумативи принадлежности.Можете също така да обработвате повърхността пластмасови зъбни протези шприцови стъклени мъниста.Почистете тръбата за въздух.Тази машина е необходима за професионално стоматологично оборудване, основно използван за отстраняване на различни малки повърхностни оксиди. Брой използвания на пясък трябва да бъде 120 клетки или повече от 120 клетки.Той има голям прозорец, а Twin-pen може да се използва за полиране на материали с различна твърдост.Заменете ги, ако те са износени.Можете също така да обработвате повърхността пластмасови зъбни протези шприцови стъклени мъниста.

Подробности

Избор на купувачи