.

.

Железни Клещи, Клещи, Дърводелски Клещи, Инструменти Клещи, Подходящи за ремонт на къщата си, т.е. За промишлени обслужване на открито, Точност Многофункционален На?

Железни Клещи, Клещи, Дърводелски Клещи, Инструменти Клещи, Подходящи за ремонт на къщата си, т.е. За промишлени обслужване на открито, Точност Многофункционален Набор от Наклонени Клещи за електротехник (Цвят: черен)

BGN 1.00
Брой продукти
Налично

Името размер : 10 инча Име на цвят : оранжево-черно Характеристики : Друг материал : друг цвят класификация : 10 клещи за рязане на прецизен "за нас : Ако имате някакви въпроси относно този продукт, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се опитаме да решим проблема! свържете се с нас : Кликнете върху"Продава се"" до ""Ин Синьхуэй"", след това кликнете върху въпросът "" в горния десен ъгъл на страницатаТой е снабден с дръжка, която не позволява на рассыпание тел.Нашите продукти се продават по целия свят и се радва на висока репутация.Ние имаме много високи стандарти за качество на нашите продукти, ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас.Благодаря ви за вашия избор. 3 вида специални клещи.Ако имате някакви въпроси, моля, оставете съобщение и ние ще ви отговорим навреме.Идеален за рязане на чувствителни части. Максимален диаметър на срезаемой медна тел (mm) / b1.Сензорен дизайн изисканият и удобен, дръжката е удобна, а използването отнема по-дълго време.Странично кройка, плоски разфасовки позволяват да се избегне увреждане на прецизни детайли, причинени от удар на ножа.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. (YN-11) (Забележка), Не режат материали, различни от медна тел.

Подробности

Избор на купувачи