.

.

МРЪСЕН Тава за полагане на кабели под масата, Настолни Cable Организаторите със скоба за полагане на кабели, Настолна стойка за полагане на кабели за домашния офис (бя

МРЪСЕН Тава за полагане на кабели под масата, Настолни Cable Организаторите със скоба за полагане на кабели, Настолна стойка за полагане на кабели за домашния офис (бял, 1 опаковка)

BGN 3.60
Брой продукти
Налично

? Материал-високо качество : Метални кабелни организаторите SALLOUS под масата са изработени от въглеродна стомана с дебелина 4 мм, с прахово покритие, много издръжлив, да се настанят до 13 килограмаИдеално предпазва вашия работен плот от щети, причинени от сверлением.Идеално предпазва вашия работен плот от щети, причинени от сверлением. ? 100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас (дори и ако извън полето на връщане), ние ще осигурим гаранционно обслужване в рамките на 6 месеца. ? ГОЛЯМ размер и се регулират от : ГОЛЯМ размер и се регулират от : Идва с кабелна 1 чекмедже и 1 коллекторной цилиндрични, с дължина 1 м. ? 100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас (дори и ако извън полето на връщане), ние ще осигурим гаранционно обслужване в рамките на 6 месеца. ? Материал-високо качество : Метални кабелни организаторите SALLOUS под масата са изработени от въглеродна стомана с дебелина 4 мм, с прахово покритие, много издръжлив, да се настанят до 13 килограма. Този регулируема набор от организаторите за кабел под масата има достатъчно голям размер с дължина 16 см, за съхранение на по-голямо количество елементи, може да се монтира директно на настолна стойка с дължина от 2 до 4 виж ?ОРГАНИЗИРАН И СИГУРЕН : тенис на тава за управление на проводниците SALLOUS ефективно урежда мръсни и опасни кабели, поддържане на вашата работна зона подреден и безопасно по всяко време.

Подробности

Избор на купувачи