.

.

Черно платно Zingarts 11x14 инча, 12 опаковки, панел за рисуване от памук с грунд. Черно платно за рисуване, предназначени за професионалисти, студенти и деца, за акрилни бо?

Черно платно Zingarts 11x14 инча, 12 опаковки, панел за рисуване от памук с грунд. Черно платно за рисуване, предназначени за професионалисти, студенти и деца, за акрилни бои, Маслени бои, акварел, гваш

BGN 3.00
Брой продукти
Налично

100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИ - Ако не сте напълно доволни от нашите брезентовыми дъски, просто върнете ни ги, за да беспроблемного връщане или замяна.Лесен и удобен за съхранение и переноске.Вашето удовлетворение означава всичко.Изработен от 100% памук, загрунтован 8 унции на акрилна мазилка на повърхността, така че можете да създадете перфектната фигура на този платно за рисуване.Лесен и удобен за съхранение и переноске.ЗДРАВ ПЛАТНО - Много черни холстов за работа, независимо от това, развиете ли подробна картина с маслени бои или да създадете уникални рисунки акрил. 100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИ - Ако не сте напълно доволни от нашите брезентовыми дъски, просто върнете ни ги, за да беспроблемного връщане или замяна.Черно платно Zingarts 11x14 инча, 12 опаковки, панел за рисуване от 100% памук с грунд.ВИСОКО КАЧЕСТВО - тези платно на борда не съдържат киселини.ЦЕННА ОПАКОВКА - Размер на платното : Обем на опаковката размери 11x14 инча / 12 опаковки.Изработен от 100% памук, загрунтован 8 унции на акрилна мазилка на повърхността, така че можете да създадете перфектната фигура на този платно за рисуване.Черно платно за рисуване, предназначени за специалисти, художници, любители, студенти и деца, за акрилни бои, маслени бои, акварел, гваш. идеален за хора на изкуството от всички възрасти.Нашият бяло платно, подходящи за рисуване на произведения на изкуството в училище, партита, в областта на декоративно-приложното изкуство.

Подробности

Избор на купувачи