.

.

WZMPA Косметичка за Каране На ролкови Кънки, Косметичка За Грим, Подаръци За Любителите на Каране На Ролкови Кънки, Подарък за Ролкови Кънки, Спортна Чанта, В Джоб, Чан?

WZMPA Косметичка за Каране На ролкови Кънки, Косметичка За Грим, Подаръци За Любителите на Каране На Ролкови Кънки, Подарък за Ролкови Кънки, Спортна Чанта, В Джоб, Чанта За Жени, Момичета (Ролери)

BGN 9.93
Брой продукти
Налично

【ТРАНСПОРТИРАНЕ и УСЛУГИ 】 : Този пакет ще дойде до вас в красива формата на пакет за глазураИдеалният подарък за всеки повод и за вашия приятел, сестра, баба, майка, приятелка, съпруга или може да бъде преподнесен като малка изненада по всяко време на годината. 【Размери 】 : 23 см (9,05 инча) * 17 см (6,69 инча).Най-подходяща е мека и бережная ръчно пране /протирание гъба.Вашето удовлетворение е нашата най-голяма подкрепа и мотивация.Здрав метален цип сигурно ще задържи всички стоки от първа необходимост на място. подплата от черна водоустойчива подплата. 【ИЗИСКАНА 3 D-печат 】 : Ние сме специалисти в областта на сублимация печат, която позволява да нанасят изображения / текст на изделия без избледняване или напукване на кожата.Перфектен размер : достатъчно малък, за да побере повечето чанти, но достатъчно просторен, за да побере всичко необходимо (слушалки, мобилни телефони, слънчеви очила, ключове и т. 【Подробности за оформяне и производство на 】 : Машинно пране, не се препоръчва.Той има добра устойчивост на износване, водоустойчив дизайн и тънък качество на изработка.【МАТЕРИАЛ】:Изделия са произведени от висококачествени трайно futon платна на тежести.

Подробности

Избор на купувачи