.

.

WZMPA Косметичка за игра в Пиклбол за момичета, подарък играч в Пиклбол, комплект за оцеляване за момичета, чанта за грим с цип, тренировъчен подарък за игра на Пиклбол

WZMPA Косметичка за игра в Пиклбол за момичета, подарък играч в Пиклбол, комплект за оцеляване за момичета, чанта за грим с цип, тренировъчен подарък за игра на Пиклбол (чанта за игра в Пиклбол за момичета)

BGN 1.00
Брой продукти
Налично

【ИЗИСКАНА 3 D-печат 】 : Ние сме специалисти в областта на сублимация печат, която позволява да нанасят изображения / текст на изделия без избледняване или напукване на кожатаИдеалният подарък за всеки повод и за вашия приятел, сестра, баба, майка, приятелка, съпруга или може да бъде преподнесен като малка изненада по всяко време на годината. 【Размери 】 : 23 см (9,05 инча) * 17 см (9,05 инча).Вашето удовлетворение е нашата най-голяма подкрепа и мотивация.【МАТЕРИАЛ】:Изделия са произведени от висококачествени трайно futon платна на тежести.Перфектен размер : достатъчно малък, за да побере повечето чанти, но достатъчно просторен, за да побере всичко необходимо (слушалки, мобилни телефони, слънчеви очила, ключове и т.Здрав метален цип сигурно ще задържи всички стоки от първа необходимост на място. подплата от черна водоустойчива подплата. 【ТРАНСПОРТИРАНЕ и УСЛУГИ 】 : Този пакет ще дойде до вас в красива формата на пакет за глазура. 【Подробности за оформяне и производство на 】 : Машинно пране, не се препоръчва.Най-подходяща е мека и бережная ръчно пране /протирание гъба.Той има добра устойчивост на износване, водоустойчив дизайн и тънък качество на изработка.

Подробности

Избор на купувачи