.

.

Четка за душ с мека и твърда четка, Отшелушивающее средство за тяло с дълга дръжка за влажна или суха четка, Четка за миене на краката с Педикюрными инструменти (чет?

Четка за душ с мека и твърда четка, Отшелушивающее средство за тяло с дълга дръжка за влажна или суха четка, Четка за миене на краката с Педикюрными инструменти (четка за душ и четка за почистване на краката) Бял

BGN 9.49
Брой продукти
Налично

【Пемзовый скрубер за краката】 Не е нужно да губите ценно време и пари в скъпи програма за грижа, когато можете да се грижат за краката си, без да излизате от дома си【Тяло не е нужно да се притеснявате за това, че на четка за тяло да падне по време на къпане. 【Ще получите】 четка за душ * 1 и четка за почистване на краката * 1.Препоръчваме ви да се мият зъби на всеки няколко седмици, за да премахнете мъртвите клетки на кожата. Ние ви препоръчваме да се замени за зъби на всеки 3-6 месеца, за да гарантира максимална хигиена. 【Размер】 Задната четка с дълга дръжка : 15-инчовата дъговидна дръжка за почистване на всички трудно достъпни места, пемза с дугообразной дръжка 7,5 см е предназначена за беля кутина четка-скруббером за краката.

Подробности

Избор на купувачи