.

.

AEMALL Луксозен каишка за часовник, за Apple Watch 8/7/6/5/4 / Series Метален корпус + Фторопластовый луксозен каишка за часовник Iwatch 44 мм 45 мм, Комплект за промяна на каишка за час?

AEMALL Луксозен каишка за часовник, за Apple Watch 8/7/6/5/4 / Series Метален корпус + Фторопластовый луксозен каишка за часовник Iwatch 44 мм 45 мм, Комплект за промяна на каишка за часовник Обновяване на каишка за

BGN 1.33
Брой продукти
Налично

Можете да изненадате своя любим, семейството и най-добри приятели 【Съвместимост】 Промяна аристократично тяло часа и каишка за часовник,Каишка е подходящ само за Apple Watch8/7 6/5/4/SE серия 44 мм 45 мм 【Производствения процес】Корпус и каишка выкованы, полира и многократно се обработват слой след слой, всеки детайл може да изглежда по-колоритно.В процеса на производство се взема предвид всеки детайл, започвайки с изработка, дизайн, естетика и много други. 【устойчив на удари-предпазва от удари】 Каишка за часовник 、 Калъф подходящ за всички бутони часа и се предлага с монтаж инструмент, който ви позволява да инсталирате калъф и се регулира на дължина на каишка за ръка, в зависимост от вашите нужди. 【устойчив на удари-предпазва от удари】 Каишка за часовник 、 Калъф подходящ за всички бутони часа и се предлага с монтаж инструмент, който ви позволява да инсталирате калъф и се регулира на дължина на каишка за ръка, в зависимост от вашите нужди.Снимка часа е предназначено само за показване. 【Подарък кутия】 Нашата опаковъчна кутия е много красива. 44 ММ : За 6/5/4/SE45 ММ : за 8/7.Благодарение на технологията на прецизната механична обработка и глоба полиране на повърхността е гладка, което повишава комфорта и издръжливостта каишка.В процеса на производство се взема предвид всеки детайл, започвайки с изработка, дизайн, естетика и много други. 【За обслужване на клиенти】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние от сърце ви предоставим най-задоволителни услуги.Можете да изненадате своя любим, семейството и най-добри приятели.Метален защитен калъф от неръждаема стомана е закрепена с винтове за надеждно определяне на часа и максимално предотвратяване на сблъсъци.Благодарение на технологията на прецизната механична обработка и глоба полиране на повърхността е гладка, което повишава комфорта и издръжливостта каишка.

Подробности

Избор на купувачи