.

.

Механичен Автоматичен молив от неръждаема стомана QUUL HB Молив за писане и рисуване Метателни молив Ученици (Цвят: D, размер: 0,5 мм)

Механичен Автоматичен молив от неръждаема стомана QUUL HB Молив за писане и рисуване Метателни молив Ученици (Цвят: D, размер: 0,5 мм)

BGN 30.37
Брой продукти
Налично

съвет дръжка е снабдена облицовки за защита на грифеля от лесно ломания От разликата между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. може да се използва в офиса, класната стая, у дома и в други случаи, отговарящи на вашите различни нужди. може да се използва в офиса, класната стая, у дома и в други случаи, отговарящи на вашите различни нужди. върхът на писалката е снабден облицовки за защита на грифеля от лесно ломания.Бутон в горната част на молив propelling, с помощта на която може да се представи грифель.Гарантирам безпроблемна работа при създаването на скици, черчении, тестване, дограма истината или рукоделии. върхът на писалката е снабден облицовки за защита на грифеля от лесно ломания.Бутон в горната част на молив propelling, с помощта на която може да се представи грифель.propelling pencil - грифельный молив, подходящ за писане, рисуване, скицирате и художествени проекти.5 mm/0,7 мм/0,9 мм Опаковка включва : 4 бр.propelling pencil - грифельный молив, подходящ за писане, рисуване, скицирате и художествени проекти.Гарантирам безпроблемна работа при създаването на скици, черчении, тестване, дограма истината или рукоделии.Бутон в горната част на молив propelling, с помощта на която може да се представи грифель.

Подробности

Избор на купувачи