.

.

Съвременно Подвесное осветление Voerqi 5-Светлинни Линейни Полилеи С Регулируема Яркост на Led Висящи осветителни Тела Осветление на Кухненски Остров с Матово черно п?

Съвременно Подвесное осветление Voerqi 5-Светлинни Линейни Полилеи С Регулируема Яркост на Led Висящи осветителни Тела Осветление на Кухненски Остров с Матово черно покритие и с акрилни Нюанси за Кухненски Остров и

BGN 95.53
Брой продукти
Налично

5 Регулируем превключвател ви позволява да избирате между три цветови температури (3000 До 4000 К и 6000 К), така че можете да настроите осветлението в зависимост от вашите предпочитания. Този универсален окачен лампа - от стена осветление кухня, модерно осветително тяло за трапезария - непременно ще добави стил и функционалност за всеки пространството. Създайте уютна атмосфера с помощта на този модерен подвесного лампа, която е гладка матово-черна повърхност и пет ярки led крушки с регулируема яркост. Ние подкрепяме нашите продукти и предлага денонощен онлайн-обслужване на клиенти за решаване на всички възникнали у вас въпроси. Ние подкрепяме нашите продукти и предлага денонощен онлайн-обслужване на клиенти за решаване на всички възникнали у вас въпроси. Изработен от висококачествен алуминий и акрилни материали, този висящ лампа, за да е здрава и лесна за поддържане.Купи с увереност, знаейки, че ще получите висококачествен продукт. Този универсален окачен лампа - от стена осветление кухня, модерно осветително тяло за трапезария - непременно ще добави стил и функционалност за всеки пространството. Линеен дизайн полилей е подходящ за осветление на кухненски островчета и заведения за хранене, осигуряване на достатъчно осветление за готвене и комуникация.

Подробности

Избор на купувачи