.

.

BOYO VISION VTL375TJ - Ультратонкая Полнокадровая помещение гръб регистрационен номер с активни парковочными линии (черен)

BOYO VISION VTL375TJ - Ультратонкая Полнокадровая помещение гръб регистрационен номер с активни парковочными линии (черен)

BGN 82.92
Брой продукти
Налично

Активни линии за помощ при паркиране - динамично изгибаются при завой на превозното средство Американски ПАТЕНТ ЗА ДИЗАЙН № D578,049.Избрани линия за паркиране и изображение на заден ход. Широк ъгъл на видимост 140 ° с LDC (корекция на изкривяване на обектива). Американски ПАТЕНТ ЗА полезен МОДЕЛ № US8,432, 446. В продължение на много години Tech Vision America Inc.Степента на водоустойчивост IP67.Регулиране на ъгъла на наклон на камерата (нагоре или надолу). Американски ПАТЕНТ ЗА ДИЗАЙН № D578,049.Регулиране на ъгъла на наклон на камерата (нагоре или надолу).Най-накрая, Tech Vision America отговаря на изискванията за оборудване в днешно време индустрията и от отделни лица.Днес Tech Vision America е една от малкото водещи компании в света, способна да предложи цялостна иновативна автомобилна електроника.Степента на водоустойчивост IP67.Избрани линия за паркиране и изображение на заден ход.Полнорамная конструкция за закрепване на пластмасова пластина. проучва възможности за последователно развитие на нашите продукти, които включват иновативни автомобилни технологии, разработени индустрия на САЩ. Широк ъгъл на видимост 140 ° с LDC (корекция на изкривяване на обектива).Сверхтонкая метална рамка от цинк - разрешено от закона 50 щати на САЩ.

Подробности

Избор на купувачи