.

.

9 бр. Четки Подови Мивка, Стъклена Душ Сини Плочки Търкане Зелена Четина препарат За Баня Двойна Вана Инструмент За Баня, Четка за зъби-за Остъргване на Двуглавият Р?

9 бр. Четки Подови Мивка, Стъклена Душ Сини Плочки Търкане Зелена Четина препарат За Баня Двойна Вана Инструмент За Баня, Четка за зъби-за Остъргване на Двуглавият Розова Фуга с Кухненски Стъргало Връзка

BGN 3.00
Брой продукти
Налично

АКСЕСОАРИ за баня - Изработени от пластмаса и са безвредни за околната средаСТЪРГАЛКА, ЗА ДУШАТА, ЗА ПЛОЧКИ - Произведен от материал, който е трайна употреба.ЧЕТКА за КУХНЕНСКА МИВКА - Лесен за използване и удобен за переноске. - Изработен е от пластмаса и е безвреден за околната среда.СТЪРГАЛКА, ЗА ДУШАТА, ЗА ПЛОЧКИ - Произведен от материал, който е трайна употреба.Списък на опаковки, 3 x Четка за почистване на плочки Характеристики - Този удължител четки и може да достигне петна в трудно достъпни ъгли.Четка за почистване на аксесоари за баня е отличен за прочистване. аксесоари за баня -Изработени от пластмаса и са безвредни за околната среда.ЧЕТКА ЗА КУХНЕНСКА МИВКА - Лесен за използване и удобен за переноске. препарат за измиване на автомобилни прозорци-това е защитата на околната среда, здравето, дезинфекция и лекота на използване.ИНСТРУМЕНТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ на АВТОМОБИЛНИ СТЪКЛА - Извита четка за скок душ кабина, сливных отвори на мивки, кухненски печки и скали. - Материал : Пластмаса. - Отлично подходящ за почистване на тоалетна, един добър инструмент за тоалетна и баня. четка за кухненски мивки Това е четка за почистване на премиум-клас.ЧЕТКА за ТЕНДЖЕРИ И ПРОТИВНЕЙ - С помощта на тази удлинительной четки можете също така могат да стигат до трудно достъпните места в ъглите.

Подробности

Избор на купувачи