.

.

Bettomshin 13 мм Пружинен Тип Лента Действие Горивния/Силикон Вакуум Маркуч Скоба За тръба Ниско Налягане Въздушен Скоба за 50 бр.

Bettomshin 13 мм Пружинен Тип Лента Действие Горивния/Силикон Вакуум Маркуч Скоба За тръба Ниско Налягане Въздушен Скоба за 50 бр.

BGN 2.33
Брой продукти
Налично

【Лесна употреба】- Тези извити скоби за маркуч може лесно обличане на тръби с пръсти, с помощта на клещи, за да отворите повърхност и лесно да ги пуснете на телефона, можете да ги използвате повторно x Пружинни скоби за ленти.Лесно се забави, тъй като болт е далеч от битумен повърхността. 【Съдържание на опаковката】- 50 бр.Благодарение на прецизен дизайн на вътрешния пръстен на 360 градуса, тя ефективно предотвратява повреда на газопровода. 【Прилагането на】- за маркуч за Кръвоспиране се използва за закрепване и уплътняване на интерфейси, като топливопроводы на енергетично оборудване, тръба за въздушен маркуч, течаща тръба, силиконов маркуч вакуум, машини, противопожарна, различно механично оборудване и т. Изключителна изработка : Скоби имат широк спектър на приложение, могат да издържат на корозия и ръжда в повечето среди.Лесно се забави, тъй като болт е далеч от битумен повърхността. 【Предимства】- Извити ленти скоби представляват самонатягивающиеся уплътняващи компоненти, с голяма гъвкавост и издръжливост, осигуряващи надеждно здраво съединение на маркуча с фитингом, са подходящи за закрепване на тръби до фитингам да се избегне изтичане на потока.Това е качество на изработка и издръжливост. Висококачествен асортимент от скобите за маркуч; Малък за плътно околните места. Технически параметри : Вътрешен диаметър : 13 мм/0,51" Материал : неръждаема пружина 65 мз Помещение включва : 50 x Скоба за маркуч тип пружинна лента Забележка : Моля, уверете се, че вътрешния диаметър на на скоби, които сте придобили, по-малък от външния диаметър на маркуча (около 9 мм).【Размер】 - Вътрешен диаметър : 13 мм / 0,51 инча; Материал : неръждаема пружина 65 Мз. Тези висококачествени извити скоби, изработени от солидна пружинящей стомана 65 Mn, която е трайна и трайни, устойчиви на корозия във влажна среда, може да се съхранява в продължение на дълго време, има висока герметичностью, на повърхността на агенцията се полира, че може ефективно да се предотврати увреждане на тръбите. 【Предимства】- Извити ленти скоби представляват самонатягивающиеся уплътняващи компоненти, с голяма гъвкавост и издръжливост, осигуряващи надеждно здраво съединение на маркуча с фитингом, са подходящи за закрепване на тръби до фитингам да се избегне изтичане на потока.

Подробности

Избор на купувачи