.

.

NEDYALKO ROYAL KLUDGE 115 Класически Капачки за ключове принтом на предната страна от ПБТ, дебел профил OEM, оформление ANSI, ISO, Комплект Протези, без подсветка за MX превключвател?

NEDYALKO ROYAL KLUDGE 115 Класически Капачки за ключове принтом на предната страна от ПБТ, дебел профил OEM, оформление ANSI, ISO, Комплект Протези, без подсветка за MX превключватели, Механична Клавиатура, Сив Бял

BGN 10.26
Брой продукти
Налично

И е подходящ за повечето 60%/61/68/71/ Механична клавиатура игри TKL 87/104/108Тяхната издръжливост и комфорт по-добре, отколкото при обикновения материал ABS. 【Класически капачки за ключове】 Комбинация от сиво и бяло.Дебелина на капсула за комбинации е около 1,4 мм, което е идеално за игри и набор на текст. 【OEM профил】 Този набор от клавиатури на капсули е OEM профил, който е малко по-висока, отколкото профил Чери.【Съвместимост】 Набор от клавиатури на капсули с дебелина 115 ПБТ е съвместим с повечето стандартни клавиатури MX Switches с подредбата на ANSI / ISO.Класическа цветова гама ще направи вашата клавиатура проста и елегантна.Но това е несъвместимо с клавиатура с интервал 6u, 6. 【Страничен печат】 модели капачки за клавиши се използва процесът на лазерно гравиране, а дизайн с принтом отстрани и отпред увеличава трайността на капачки за комбинации без светлина и ви позволява ясно да виждате моделите на колпачках по време на набиране на текст, което е идеално за един програмист. 【Материал PBT】 115 класически капачки за ключове са изработени от материал PBT, им е трудно да се носят и те са приятни на допир.

Подробности

Избор на купувачи