.

.

Калъф за мобилен телефон със щипка за колан 5,2 Универсален Калъф-кобур, Слот за карти, Въртящи се в Калъф-клипса за колан || за iPhone 11 Pro Max/Xs Max Държач за Чанта-кобур с кл?

Калъф за мобилен телефон със щипка за колан 5,2 Универсален Калъф-кобур, Слот за карти, Въртящи се в Калъф-клипса за колан || за iPhone 11 Pro Max/Xs Max Държач за Чанта-кобур с клипс за колан за iPhone 8 Plus, iPhone

BGN 8.30
Брой продукти
Налично

Лесно се носи на колан и да се отстранява от негоСтабилна магнитна закопчалка надеждно предпазва вашия смартфон и карта на мястото.Закопчалката с магнитен капак, по-трайно магнитно закопчаване, прави си телефон по-безопасно, защитени, удобен и плътен. Универсален калъф-кобур 5,2 " от изкуствена кожа, лек, добре се усеща, устойчив и много издръжлив.Подходящ за всички мобилни телефони с размер на 5,2 инча Размер : от 6.Размери : Външен размер от 6.Свободни ръце и джобове удобни, за да вземе телефона със себе си.2-инча, като fori Phone 11 Pro Max/Xs Max/ i Phone 8 Plus, i Phone 7 Plus, i Phone 11 Samsung Galaxy Note10/s10/s20/ Samsung Galaxy s5 Sony Z4/ Z3/S9/S8/J5.Подходящ за телефони с размер на по-малко е 5. Въртящи се на 360 градуса колан за вертикално или хоризонтално позициониране.* Здрава магнитна закопчалка предпазва вашия телефон от изплъзване.Закопчалката с магнитен капак, по-трайно магнитно закопчаване, прави си телефон по-безопасно, защитени, удобен и плътен.Лесно се носи на колан и да се отстранява от него. Въртящи се на 360 градуса колан за вертикално или хоризонтално позициониране. * Клип за колан с възможност за завъртане на 360 °.Подходящ за телефони с размер на по-малко е 5.2-инча, като fori Phone 11 Pro Max/Xs Max/ i Phone 8 Plus, i Phone 7 Plus, i Phone 11 Samsung Galaxy Note10/s10/s20/ Samsung Galaxy s5 Sony Z4/Z3/S9/S8/J5.

Подробности

Избор на купувачи