.

.

4 Комплект, Комплект за бродерия на цветя-пеперуди с Инструкции, Стартов комплект за бродерия за начинаещи, Комплекти за бродерия Штампованным кръст, Бамбукови Пял?

4 Комплект, Комплект за бродерия на цветя-пеперуди с Инструкции, Стартов комплект за бродерия за начинаещи, Комплекти за бродерия Штампованным кръст, Бамбукови Пяльцы за бродиране, Цветни конци, игла и Нитевдеватель

BGN 14.62
Брой продукти
Налично

? Украса за дома : Стартов комплект за бродерия на кръстат бод с флорални мотиви във формата на пеперуда, можете да ги обесим на вашия хол, спалня или украса на масата си, след бродиране? Перфектната комбинация, за да отговарят на вашите нужди : 4 x регулируеми пялец за бродиране (около 7,8 инча), 4 комплекта коледни комплекти за бродерия, включващи 4 плат за бродиране, 4 пялец за бродиране, 4 набор от цветни нишки, 8 x игли, 4 инструкция, 2 ножничных и 2 игла форма нитевдевателя, 2 x рыхлителя шевове; и достатъчно количество конци.И вие можете да го бродира върху тениска, чанта или което забрадка, за да добавите този индивидуален завършек. ? Дизайн с предварително отпечатана картина : На всяка от плат нанесен красива цветна фигура на пеперуда, който е идеален както за начинаещи, така и за по-опитни вышивальщиц.Ако не знаете как да следват работно инструкциите, можете да видите няколко видео в You Tube, в допълнение към писмените инструкции / видеоматериалам, приложените към масивите. (забележка : Всеки комплект съдържа 8 остри игли.Готов комплект за бродиране ще се превърне в подходящ подарък за вашето семейство или приятели.Това също е един чудесен проект почивен ден и лек стрес. тези комплекти за бродиране - гениален помощник за украса спални, дневни, офиси, заведения, офиси и много други.

Подробности

Избор на купувачи