.

.

Seafrogs [40 м/130 фута] Водоустойчив калъф за фотоапарат за Гмуркане и Подводен корпус за Sony A7C с Плосък пристанище за Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS (пълен варио механизъм с пристанище ?

Seafrogs [40 м/130 фута] Водоустойчив калъф за фотоапарат за Гмуркане и Подводен корпус за Sony A7C с Плосък пристанище за Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS (пълен варио механизъм с пристанище за вакуум помпени системи

BGN 186.20
Брой продукти
Налично

5Монтажна плоча от неръждаема стомана с резба 1/4 инча., тя може бързо и точно да се определи протича водоустойчив корпус или не.Съвместимост : Този подводен корпус, специално предназначени за Sony A7c.ПОРТ СИСТЕМА за ВАКУУМ ПОМПА : Съвместим със система за вакуум помпа Seafrogs VPS-100 за проверка на водонепропускливост.Съвместимост : Този подводен корпус, специално предназначени за Sony A7c. Снимайте в дъжд / мокро време. Гмуркане за правене на подводни снимки / видео. Снимки / Видео, за да лети по вода. (Моля, свържете се с продавача, ако не сте сигурни кой вид силиконов лубрикант подходящ). -Възстановява първоначалния зрителен ъгъл на обектива : повечето подводни сгради са с плосък отвор, и при използване на камера под вода с плосък отвор зрителен ъгъл намалява с около 28%. Фотография на басейна / на река / Видеозаснемане (За сватбен фотограф). Преглед на снимки / видео. Снимане или снимане в Пустинята.Водоустойчиви калъфи са предназначени не само за гмуркане, гмуркане с тези сгради вече няма да се притеснявате за вашата камера, ако вали дъжд, сняг или прах.Монтажна плоча от неръждаема стомана с резба 1/4 инча. Лесно управление на всички елементи за управление на камера под вода с помощта на външни бутони.Моля, имайте предвид, че силиконовата смазка (продава се отделно) ще помогне уплотнительному пръстена добре уплътнена този подводен калъф.Моля, имайте предвид, че силиконовата смазка (продава се отделно) ще помогне уплотнительному пръстена добре уплътнена този подводен калъф.

Подробности

Избор на купувачи