.

.

Кошница за дрехи Сняг Зимата Санта Елена Коледна Сгъваема Кошница за съхранение на бельо с Дръжки Подвижни Скоби Добре да се Запази Водоустойчива за Организиране ?

Кошница за дрехи Сняг Зимата Санта Елена Коледна Сгъваема Кошница за съхранение на бельо с Дръжки Подвижни Скоби Добре да се Запази Водоустойчива за Организиране на дрехи Играчки в пералнята Спалнята

BGN 1.67
Брой продукти
Налично

【Спестяване на пространство】 Нашата кошница лесно да се сгъват без централна багажник, така че тя заема малко място, когато не се използваПредимства на продукта : -Здрави и износоустойчиви, здрави странични дръжки, лесни за употреба. 【Материал】 Ние използваме 300 D оксфордскую плат PVC. 【Попрощайся С две основни задачи】 Нашата кошница е оборудван с четири устойчиви звена рафтове и скоби.Все още притеснен за бъркотията в дома си?Наистина ли ви къде да поставите дрехите си и просто хвърлили я в пералнята?Разпръснати ли допълнителни играчки на земята в бъркотия?С тази кошница за съхранение на бельо повече не ще бъде скучно, ще ви позволи да стоят настрана от мръсни елементарно, но при това да живеят прясна живот!Нашата количка за бельо има много съвременни модели по ваш избор, че не само СТИЛНО и ПРАКТИЧНО.Нашата кошница за дрехи, подходящи за възрастни, юноши и деца; Перфектен органайзер за съхранение на играчки, списания, кукли и игри на маса; а също и в банята за кърпа или като кошници за бельо. 【Най-добрият избор】 Нашата кошница за дрехи стильнее и функциональнее други обикновени кошници без скоба.Ти си заслужава това!Нашите услуги : Ние се ангажираме да предоставяме на клиентите най-доброто изживяване от пазаруването. -Сгъваема конструкция, компактен и удобен за съхранение.Пакетът включва : 4 опорни пръта 1 X Кошница за дрехи Лесен за инсталация : когато се използва само трябва да постави опорните пръти в четирите ъгъла на кошници за бельо, и да може лесно да се поддържа.Лекотата на използване и спестяване на пространство.Този размер е подходящ за семейство, студенти, деца и апартаменти.

Подробности

Избор на купувачи