.

.

Akozon Автомобили Противотуманная светлината на Прожекторите, 2 ЕЛЕМЕНТА 12V 24V 100W 6000K Бяла Автомобили Ярка Led Противотуманная Фар за Patriot 2015 2018

Akozon Автомобили Противотуманная светлината на Прожекторите, 2 ЕЛЕМЕНТА 12V 24V 100W 6000K Бяла Автомобили Ярка Led Противотуманная Фар за Patriot 2015 2018

BGN 40.30
Брой продукти
Налично

Модел от същата, както и на фабричните фарове, не е необходимо да се заменят автомобилна бобина, щепсела и да играе, няма нужда да се правят промени Като предпазна мярка уверете се, че колата е правилно да се охлади, преди да започнете инсталационния процес. 【Широко приложение】 Може да се използва за фаровете, фарове за мъгла, фаровете за дълги светлини, дневни светлини. 【Супер ярък и дълготраен източник на светлина】 светлинен поток 100 W и 1800 lm позволява лесно получавате покритие на големи разстояния, при това източник на светлина остава без отблясъци, както и срока на експлоатация е над 80 000 часа.Led фарове за мъгла Akozon имат ъгъл на лъча 360 °, така че между вас и скъп нищо.Също така внимавайте, за да не се докоснат до крушките с пръсти, тъй като това може да доведе до появата на петна.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : пластмаса + стъкло Приложение : за Jeep Patriot 2015-2018 Размер на лампата : 2504 PSX24 W Приложение : Фарове, фарове за мъгла, дневни светлини Тип на лъча : Ъгъл на лъча 360 ° Цвят на лампата : 6000 До Супер бял Лумена : 1800ЛМ Работно напрежение : DC 12 до 24 В Срок на експлоатация : около 80 000 часа Цвят : както е показано на снимката Тегло : прибл. 【Подобряване на безопасността на шофиране】 led крушки излъчват два пъти повече светлина на разстояние и четири пъти по-ярка от стандартните халогенни крушки, което ви позволява да видите по-голямо зрителното поле пред и зад колата през нощта. При регулиране лампа, уверете се, че в края на лампа не са в контакт с вътрешен светлинен щит на фарове. Уверете се, че запалването е изключено и ключове научи. 【Подобряване на безопасността на шофиране】 led крушки излъчват два пъти повече светлина на разстояние и четири пъти по-ярка от стандартните халогенни крушки, което ви позволява да видите по-голямо зрителното поле пред и зад колата през нощта.Модел от същата, както и на фабричните фарове, не е необходимо да се заменят автомобилна бобина, щепсела и да играе, няма нужда да се правят промени.Забавяне осветление, по-бързо време за включване / изключване.Led фарове за мъгла Akozon имат ъгъл на лъча 360 °, така че между вас и скъп нищо. Бъдете внимателни, за да не се трошат или не, нарязани глави лук. Бъдете внимателни, за да се избегнат изгаряния, особено при включване или изключване на осветлението на автомобила. Внимателно проверете връзка контактни точки, портове и кабели, тъй като неработеща връзка може да предизвика проблеми с осветление. 【Професионален дизайн】 фарове за мъгла Akozon осигуряват най-ярък, точен фигура лъч и най-доброто съвпадение на цветовете на вашия автомобил. 【Супер ярък и дълготраен източник на светлина】 светлинен поток 100 W и 1800 lm позволява лесно получавате покритие на големи разстояния, при това източник на светлина остава без отблясъци, както и срока на експлоатация е над 80 000 часа.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Material:
Plastic + Glass
Fitment:
for Jeep Patriot 2015 to 2018
Bulb Size:
2504 PSX24W
Application:
Headlight, Foglight, Daytime Running Light
Beam Type:
360° Beam Angle
Bulb Color:
6000K Super White
Lumens:
1800LM
Working Voltage:
DC 12 to 24V
Service Life:
Approx 80000 hours
Color:
As Picture Show
Weight:
Approx. 42g
Package List:
2 * Car Fog Light Bulbs:
Note:
1. As a safety precaution, make sure that the car has had time to cool down properly before starting the installation process.:
2. Put the vehicle into park or make sure it is securely in gear.:
3. Make sure to have the ignition turned off and the keys removed.:
4. Be careful to avoid burns, especially when turning on or off the vehicles lighting.:
5. Be careful to avoid crushing or cutting the bulbs. Also make sure to not touch the :
bulbs with your fingers, as this will cause blotting.:
6. Fully examine the connection of the contact points, ports and the wires as faulty :
connections can cause lighting problems.:
7. Make certain that the end of the bulb does not come in contact with the interior light shield of the headlight when adjusting the bulb.:

Избор на купувачи