.

.

Автоматично Годишният Кула Вентилатор, USB Акумулаторна Кула Електрически Вентилатор, Охлаждащ Преносим Вентилатор, който Стои Безлопастной Вентилатор, Климатик з

Автоматично Годишният Кула Вентилатор, USB Акумулаторна Кула Електрически Вентилатор, Охлаждащ Преносим Вентилатор, който Стои Безлопастной Вентилатор, Климатик за Спалня, Кухня, Офис (Цвят: A)

BGN 1.33
Брой продукти
Налично

4 Оборудван с гъста мрежа и вентилатор, който не тече, така че той е много сигурно. Свържете към КОМПЮТЪРА и използвайте USB-интерфейс на лаптопа Включете USB адаптер, който може да се използва променлив ток. Можете да го инсталирате в тясното пространство с отлично използване на пространството. Изчистен usb-електрически вентилатор във формата на кула с две степени за сила на звука. Оборудван с гъста мрежа и вентилатор, който не тече, така че той е много сигурно. Разполага с голям вентилатор и достатъчно място за подаване. Можете да го инсталирате в тясното пространство с отлично използване на пространството. Разполага с голям вентилатор и достатъчно място за подаване.Описание на продукта : [Размер] диаметър 10,5 см, височина 33 см (10,5 см се отнася към диаметъра на дъното) [Неща], ABS-пластмаса + електронни компоненти【Консумирана мощност изделия】 2,5 W 【Номинална вход】 5 0,5 А【Цвят : черен, бял【Тегло】 400 г [Конфигурация] Хост + USB кабел + EVA-хастар Съдържание на опаковката : 1 годишният фен. Изчистен usb-електрически вентилатор във формата на кула с две степени за сила на звука. Свържете към КОМПЮТЪРА и използвайте USB-интерфейс на лаптопа Включете USB адаптер, който може да се използва променлив ток.

Подробности

Избор на купувачи