.

.

JXXM Бенто е Обяд кутии Bento Box за възрастни за работа и пътуване, Универсален Штабелируемый Контейнер Bento Lunch Box с 3 отделения, Сейф за микровълнова печка Bento Box (градиент?

JXXM Бенто е Обяд кутии Bento Box за възрастни за работа и пътуване, Универсален Штабелируемый Контейнер Bento Lunch Box с 3 отделения, Сейф за микровълнова печка Bento Box (градиентно-сив)

BGN 2.00
Брой продукти
Налично

По този начин вашият bento-полезни и по-вкусни, отколкото в заведения за бързо хранене и ще спестите пари за обяд-бокса за една седмицаПо този начин, не е нужно да се притеснявате за това, че храната протечет, дори и прехвърлянето й на големи разстояния; Забележка : Вътрешни отделения не се затварят напълно, така че да готвя супи не се препоръчва. ? [Гаранция обслужване] : Кратък срок за доставка на кутии за бэнто : 1-3 дни.По този начин вашият bento-полезни и по-вкусни, отколкото в заведения за бързо хранене и ще спестите пари за обяд-бокса за една седмица. ?[Контрол на порции / разделяне продукти] : Кутия за бэнто има три отделения, които обединяват различни видове продукти по целия контейнер, за да запазите хранителния баланс и автентичност. ???[Хуманен дизайн] : Кутия за храна за възрастни с помощта на безопасни хранителни материали, без BPA, устойчиви на петна и миризма, лесно се отваря или затваря в затвори, поставени прибори за хранене, прибори за хранене, вградени в кутия за обяд, са идеални за предотвратяване на контакт с храни, наистина е интелигентен, иновативен дизайн.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас. ?[Стягане / най-високо качество] : силиконова лента осигурява отлично запечатване на кутии за обяд.Ние ще се радваме да ви помогнем, докато не сте доволни.Външна пломбата запечатывает всички. ???[Хуманен дизайн] : Кутия за храна за възрастни с помощта на безопасни хранителни материали, без BPA, устойчиви на петна и миризма, лесно се отваря или затваря в затвори, поставени прибори за хранене, прибори за хранене, вградени в кутия за обяд, са идеални за предотвратяване на контакт с храни, наистина е интелигентен, иновативен дизайн.ТОЗИ ПРЕДМЕТ НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ОТ ДЕЦА ПОД 12 ГОДИНИ. ✔️ [Може да се мие в миялна машина и микровълнова печка] : за Многократна употреба ланчбоксы bento box са лесни за използване, те могат да се мият в микровълнова фурна (без капака) и за измиване в съдомиялна машина (включително само на най-горния рафт, капаци и прибори за хранене, препоръчително е да миете ръчно, за да се избегнат деформации, причинени от високи температури).Външна пломбата запечатывает всички.

Подробности

Избор на купувачи