.

.

Мини-изискана кутия за съхранение на бижута DEKIKA, Кутия за Украшения, Кутия За съхранение на бижута в европейски Стил с Лък в Ретро Стил, висококачествена Метална Кв?

Мини-изискана кутия за съхранение на бижута DEKIKA, Кутия за Украшения, Кутия За съхранение на бижута в европейски Стил с Лък в Ретро Стил, висококачествена Метална Квадратна Кутия За съхранение-Малка

BGN 22.70
Брой продукти
Налично

Форма на антични ковчежета за бижута, подходяща за съхранение на обици, пръстени или други малки украшений2Ако имате някакви други нужди, моля свържете се с нас по електронната поща, ние винаги сме до вас, благодарим ви за покровителство и желаем ви щастлив живот!. Валентин, булчински душ, Коледа, както и идеалната ковчег за бижута, в която можете да поставите вашите скъпоценни украшения1. Изработен от сплав с.Прекрасен подарък : Нашата ковчег за бижута-подарък не само за деца, мъже и жени, но и за всички възрасти, тази кутия за бижута може да се използва за съхранение на бижута, часовници, скъпоценни камъни и други важни документи. Реколта ковчег за украшения : Стилна правоъгълна форма, украсена с класическа дърворезба в ретро стил с цветя модел.Материал : Висококачествен калъф от с сплав с мек луксозен интериор, подходящ за съхранение на обици, пръстени или други малки бижута. моля, обърнете внимание на размера, преди да купите.Ако имате някакви други нужди, моля свържете се с нас по електронната поща, ние винаги сме до вас, благодарим ви за покровителство и желаем ви щастлив живот!. Вътре подплата от черно кадифе. Реколта ковчег за украшения : Стилна правоъгълна форма, украсена с класическа дърворезба в ретро стил с цветя модел.Материал : Висококачествен калъф от с сплав с мек луксозен интериор, подходящ за съхранение на обици, пръстени или други малки бижута.

Подробности

Избор на купувачи