.

.

WSSBK Двупластова Изолирано Термосумка-хладилник за Пикник за Обяд-бокс за напитки, за жени и мъже, Контейнер за съхранение Bento, калъф (Цвят: сив, размер: както е показа?

WSSBK Двупластова Изолирано Термосумка-хладилник за Пикник за Обяд-бокс за напитки, за жени и мъже, Контейнер за съхранение Bento, калъф (Цвят: сив, размер: както е показано)

BGN 2.67
Брой продукти
Налично

Подходящ за : пътувания за почивка, екскурзии, пикници, офис работници, ученици в училищеПодходящ за : пътувания за почивка, екскурзии, пикници, офис работници, ученици в училище.Материал : Оксфордназвание : Чанта за обяд, чанта за ръце, чанта-хладилник за съхранение, чанта през рамо Опаковка в комплект : : 1 бр.Като в резултат на ръчно измерване се допуска отклонение 1-2 виж 2. Поради различния осветление по време на снимане цвят на картината е малко по-различен от действителния продукт. X Охладител за обяд Bag NOTE : 1.Вътрешната филм от алуминиево фолио подобрява запазването на топлина и студ, а също така поддържа продуктите свежи и вкусни.Употреба : Обяд-бокс, замразяване на продукти, поддържането на свежестта на плодове и напитки, лед или топлоизолация, съхранение на лекарства. Вътрешен филмов материал от алуминиево фолио подобрява запазването на топлина и студ, а също така поддържа продуктите свежи и вкусни.Характеристика : Лесен за носене, да се използва и за почистване.Характеристика : Лесен за носене, да се използва и за почистване.Употреба : Обяд-бокс, замразяване на продукти, поддържането на свежестта на плодове и напитки, лед или топлоизолация, съхранение на лекарства.Използвайте плат Оксфорд, здрава и лесна за почистване.

Подробности

Избор на купувачи