.

.

Бюро за Маникюр с метални Върхове, Матирана Екологично Чиста Пръски Боя, Правоъгълник от масивно Дърво, Бял Маникюр, Маса за майстори по Маникюру (Цвят: бял, размер: 1

Бюро за Маникюр с метални Върхове, Матирана Екологично Чиста Пръски Боя, Правоъгълник от масивно Дърво, Бял Маникюр, Маса за майстори по Маникюру (Цвят: бял, размер: 120 * 80 * 73 )

BGN 1.00
Брой продукти
Налично

който е особено устойчив, благодарение на трайни бамбуковым ножкамМонтаж се извършва за няколко минути и с няколко движения на ръката. ✔ Добра носеща конструкция - Дебел метален настолен скоба има научна и стабилна конструкция, равномерно усилие, добра носеща способност и може да постави редица съоръжения и елементи, необходими за нокти-арт., а пространството е подходящ за всички видове кибрит. ✔Премия дълголетие - работен плот от висококачествен МДФ.Пожароустойчива и е устойчив на надраскване, лесно деформируемая, мат екологично чиста пръски боя, достигаща нивото на EO на работния плот, добра устойчивостта на влага, а desk маникюрного плот лесен за почистване., а пространството е подходящ за всички видове кибрит. ✔ Защита на сигурността - Приятна на допир повърхност около полировального маса R5 safety angle е полиран хиляди пъти, за да се избегне дискомфорт при натъртвания, гарантира сигурността на вас и на вашия клиент и по-уверени да го използвате.Така той ще се впишат не само в ноктите салон, но и, например, в класическия интериор. ✔Дебели и устойчиви крака - Краката на масата са изработени от бук, който се отличава с дебелина, устойчиви и трайни. ✔Премия дълголетие - работен плот от висококачествен МДФ.Размери на продукта : 47,2 "Д x 23,6"W x 28,7"В/47,2 "Д x 31,4"W x 28,7"В/55,1 "Д x 31,4 "W x 28,7"В/62,9 "Д x 35,4 "W x 28,7"В Цвят : бял Форма : правоъгълна Забележка : Възможни са грешка ± 1 см/0,5"се дължи на ръчно измерване. ✔Дебели и устойчиви крака - Краката на масата са изработени от бук, който се отличава с дебелина, устойчиви и трайни.✔Проста форма - Тази на ноктите масичка проста и елегантна форма, красив и издръжлив, практичен и скъп; това може да е маникюр, маса или бюро и т. ✔ Добра носеща конструкция - Дебел метален настолен скоба има научна и стабилна конструкция, равномерно усилие, добра носеща способност и може да постави редица съоръжения и елементи, необходими за нокти-арт.

Подробности

Избор на купувачи