.

.

2-Цветен Гел Маска за очи Opitonal Терапия, Намалява бръчките и Премахва болката, Маска за лице с Гелевыми топки, Подобрява съня, Ледена Спа Маска за лице от Отоци и черни

2-Цветен Гел Маска за очи Opitonal Терапия, Намалява бръчките и Премахва болката, Маска за лице с Гелевыми топки, Подобрява съня, Ледена Спа Маска за лице от Отоци и черни кръгове (зелен)

BGN 1.98
Брой продукти
Налично

[МОЩНОСТ за ОТОПЛЕНИЕ и ОХЛАЖДАНЕ] : Просто поставете опаковката във фризера за 15-20 минути, за студена терапия или загрейте в микровълновата за 10 секунди, за топлинна терапия [ГЪВКАВ] : Предна капачка гъвкава, край няма да ви навреди. Параметри : Тип на продукта : Гел за опаковане на очите Материал : PVC, гел Приложение : против умората, предпазва от появата на тъмни кръгове. Ефективно облекчава умора, премахва тъмните кръгове и масажи за уморени очи.Списък с пакети : 2 x опаковка Гел за очи.Можете да използвате, за пътуване, за облекчаване на стреса.[ПЪЛНО ПОКРИТИЕ на ОЧИТЕ] : Гел превръзка за очи покрива всички очи изцяло и ви осигурява по-добър сън в офиса и спалнята. [МОЩНОСТ за ОТОПЛЕНИЕ и ОХЛАЖДАНЕ] : Просто поставете опаковката във фризера за 15-20 минути, за студена терапия или загрейте в микровълновата за 10 секунди, за топлинна терапия. Накиснете продукта в топла вода с температура около 80-90 градуса в продължение на 3-5 минути Студен компрес : 1. Изработен е от висококачествен материал, екологично чист и благоприятен за кожата, лесно за използване.Подходящи за вашето лице с отвори за очите и носа, което ви позволява да го използвате, без да се нарушава ежедневието си. Поставете продукта в микровълнова печка за затопляне или потопете продукт на вода, използвайте средна мощност за настройки на 30 секунди, докато тя не достигне желаната температура 2. На разположение както за топла, така и за студен компрес, и източник на захранване не е необходимо. [НАМАЛЯВАНЕ на БРЪЧКИТЕ] : Гел маска за лице помага за затягане на лицето и намаляване на бръчките. Преди да се използва, за да махнете продукта в хладилник за 2 часа.

Подробности

Item Type:
Gel Eye Pack
Material:
PVC, Gel
Application:
Anti-fatigue, prevent dark circles.
How to Use:
Hot compress:
1. Put the product in a microwave oven to heat or immerse the product in water, use medium power to set for 30 seconds, until it reaches the desired temperature:
2. Soak the product in hot water at about 80-90 degrees for 3-5 minutes:
Cold compress:
1. Put the product in the refrigerator for 2 hours before use.:
2. Wrap the product with a towel to avoid direct contact with the skin to prevent frostbite.:
Package List:
2 x Gel Eye Pack:

Избор на купувачи