.

.

Женска тениска от мериносова вълна MERINNOVATION, Спортна тениска с къс ръкав, Впитывающий Основен слой (Вълнена маска за лице е включен в комплекта)

Женска тениска от мериносова вълна MERINNOVATION, Спортна тениска с къс ръкав, Впитывающий Основен слой (Вълнена маска за лице е включен в комплекта)

BGN 18.63
Брой продукти
Налично

【Впитывающий влагата материал и защита от миризмата на】 Влакна от вълна, мериносова от природата абсорбира влагата и устойчиво към миризми, затова дамски спортни базова облекло е идеална за занимания на закрито или на открито, не става лепкава след изпотяване и може да продължи няколко дни, преди да имате нужда от пране 【За ВСИЧКИ поводи и са идеални подаръци】 Идеална тениска за ежедневно носене, подходящи за почивка, тичане, разходки, лов и на открито, фитнес, тренировки на закрито. 【Лесен за】 Вълнена спортна риза, която може да се пере в машина, остава мека и удобна, да не сяда, да не губи форма, не избледняват и не губи цвета си след пране във вода с температура 40 ℃.Опакован в красива хартия пакет, перфектен празничен подарък за вашата съпруга, дъщеря, майка и т. (Безплатна МАСКА за лице от мериносова цена от 10 долара като подарък!!!). 【ЛЕК и дишащ】 Основен слой от мериносова вълна женски 150 г/м2, лека и дишаща за активна почивка. 【УЛТРА МЕКА И УДОБНА】Сверхтонкая мериносовая вълна с дебелина 18,5 микрона, прилепнали към кожата, осигурява сверхмягкость и комфорт през целия ден без сърбеж.87% мериносова вълна, 13% найлон.Е мериносова вълна помага за регулиране на температурата на тялото, осигурявайки идеална изолация както от топлината, така и от студ, осигурявайки ви комфорт.

Подробности

Избор на купувачи