.

.

Седалките за детски столчета за автомобил - Чанта За количка, Чанта за столче за хранене за хранене, Мултифункционален Навес за автомобилна седалка за Малки момиче?

Седалките за детски столчета за автомобил - Чанта За количка, Чанта за столче за хранене за хранене, Мултифункционален Навес за автомобилна седалка за Малки момичета

BGN 8.99
Брой продукти
Налично

Спестете времето си и спазвайте хигиенаПратката включва 1 * Калъф за детски седалки за кола.Това е джейда подарък на парти в чест на раждането на детето, и то ще расте заедно с детето. ❤ Лесна употреба – нашият калъф за хранене осигурява пълно покритие по време на хранене. ❤ Мека и дишаща - чанта за количка е изработена от 80% полиестер и 20% ликра, той е много мек и дишащ, осигурява комфорт както за майката, така и за бебето.Особеност-Нашата калъф за бебешко столче за кола 可愛い ビーグル犬 パ文ーン достатъчно е дишаща и лека, за да не се задуши бебето по време на кърмене, се гарантира пълна конфиденциалност и достатъчно пространство, както и предпазва чувствителната кожа от слънцето, като запазва топлината на тялото му. * Необходимата температура на пране - под 30 градуса по Целзий.Това също помага на вашето бебе да е сладко да спи, като я предпазват от вятъра. ❤ Еластична и добре принудителна плат на своята практика за колички, по-еластична и здрава, от друга тъкан, която лесно се деформира и да мачкам след измиване.❤ Многофункционална седалка за кърмещи майки – чанта за бебешка количка, чанта за хранене, калъф за кърмене, навес за автомобилни седалки, калъф за авто седалка, чанта за детско столче за кола, калъф за кошницата за пазаруване, калъф за столче за хранене за хранене, дори и шал за кърмене.Еластично дупка в горната част на пропуска повече въздух, и ви позволява лесно за гледане на вашето дете.По-важното е, че вие не можете да надникнем вътре през тъкани, дори когато тя простря.

Подробности

Избор на купувачи