.

.

QULACO Калъф за Ножица 6 Кобур Титуляр От Естествена Кожа Реколта Чанта За Фризьорски Инструменти Фризьор-Стилист Специален Комплект Ножици Поясная Чанта през Рамо з?

QULACO Калъф за Ножица 6 Кобур Титуляр От Естествена Кожа Реколта Чанта За Фризьорски Инструменти Фризьор-Стилист Специален Комплект Ножици Поясная Чанта през Рамо за Бръснарски Ножици За Подстригване

BGN 2.00
Брой продукти
Налично

За проблеми като екран и осветление на снимане, има ли разлика в някой цвят ♥ Лек компактен калъф за ножица : максимална ширина 16 см, ширина на дъното 10,5 см, височина 23,5 см, каишка от 70 см до 118 см (регулирани), дебелината на кожата около 2 мм, тегло около 400 грама.(Само чанта, без да се включва инструменти в чантата).Осигуряват инструменти за подстригване отлична и сигурна защита.Малки джобове за ножици, дизайнът на големи джобове позволява да се съхранява повече инструменти за рязане.Можете да го носите през рамо.Параметри на продукта : Име на продукта : чанта за ножницматериал : Естествена кожа Размер : 23*16*0. Кожа продуктът ще има малко миризма, ако поставите калъф за ножица в проветрено място, това ще намали миризмата на кожа. ♥ Преносим калъф за ножица: пътна чанта с регулируема пагон може значително да спестите енергия, когато съхраняването на тежки аксесоари и остави ръцете си свободни при походи по магазините. ♥ Многофункционална чанта за ножици: здрав и прост стил, специално проектирани за бръснарски, фризьорски салон, фризьор за грижа за домашни любимци.Поясная чанта за съхранение на инструменти за подстригване на коса в ретро стил-салон, фризьор и стилист.(Само чанта, без да се включва инструменти в чантата).♥ Дизайн с голям капацитет : 6 ножици за съхранение, многофункционално пространство x 3, може да се използва пръстен за каишка, на дъното могат да се отварят и затварят * Лесен за почистване, фризьорски салони могат да съдържат различни ножици за коса, четка за коса, щипки за коса и т. Инструменти серия, идеално.Обърнете се към самия продукт, който сте получили, моля, разберете това, преди да закупят. ♥ Материал : Нашата чанта за фризьорски инструменти, изработени от висококачествена водоустойчива и подходяща за чорапи естествена кожа, лесен за почистване, може да се избърсват директно, изискана декорация допринася превъзходни характеристики, шевни конци изключително тънка и аккуратная. ♥ Дизайн с голям капацитет : 6 ножици за съхранение, многофункционално пространство x 3, може да се използва пръстен за каишка, на дъното могат да се отварят и затварят * Лесен за почистване, фризьорски салони могат да съдържат различни ножици за коса, четка за коса, щипки за коса и т.

Подробности

Избор на купувачи