.

.

Ножица с Назъбени Краища HomeSoGood, Ножици От Неръждаема Стомана, Портновские Ножици Многофункционална Ножица С Назъбени Краища 10 мм, Инструменти за Бродерия (10 мм) (Че?

Ножица с Назъбени Краища HomeSoGood, Ножици От Неръждаема Стомана, Портновские Ножици Многофункционална Ножица С Назъбени Краища 10 мм, Инструменти за Бродерия (10 мм) (Черен)

BGN 1.67
Брой продукти
Налично

Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи ценаТой е подходящ за тъкани, подкладок, хартия, а също и за ръкоделието, тапицерията на мебелите, за домашна и професионална употреба.Цвят : както е показано на снимките Материал : острието е от неръждаема стомана + дръжка от полипропилен Размери : както е показано на снимката Тегло : 185 г Помещение включва : 1 ножица за шиене моля, Обърнете внимание : 1.Тези ножици за бродерия, изработени от неръждаема стомана и полипропиленови дръжки с висока твърдост, удобен изземване и нескользящими.Ножица с назъбени остриета се използват предимно за рязане на тъкани, ръчно рязане на хартия, производство на декоративни занаяти собствените си ръце. Цвят може да варира в зависимост от езика разлика, моля, разберете. отговарят на инженеринг служител дизайн човек, удобно захващане липсата на дискомфорт след продължителна употреба, спестяване на труда и удобство. Моля се допуска толеранс от 1 см се дължи на ръчно измерване.Регулируем дизайн на винт част, която може да се регулира в зависимост от вашите реални потребности.

Подробности

Избор на купувачи