.

.

Летни дрехи за котки Sphynx, Удобна рокля с Дантелено принтом, ризи с флорални принтом копчета, Лека Дишаща облекло за котки в затворени помещения (XXL (12-15,4 кг), Жълто Дан

Летни дрехи за котки Sphynx, Удобна рокля с Дантелено принтом, ризи с флорални принтом копчета, Лека Дишаща облекло за котки в затворени помещения (XXL (12-15,4 кг), Жълто Дантела)

BGN 41.00
Брой продукти
Налично

През зимата много нужда от топли дрехи, за да те не простудились и не се замразяваПри температури над 25 градуса добър избор ще тънки тениски или елеци. 【Сладък дизайн】 Уникален дизайн закопчалка, изработена ръчно.Стандартен размер-тази риза е подходяща за безволосых котки, други котки, се препоръчват по-голям размер.За удобство на вашия домашен любимец, моля измерете размера на тялото на вашия домашен любимец, преди да купите.Полиестер, Дантели,.Защо Безволосой Котката трябва да се носят палта? 1.Идеален за котки-сфинксове, девин рексов, корниш-рексов, петерболдов и други.Лесно, дышащее рокля на цветчета, което много лесно се облича и да стреля. 【размер】 Моля, консултирайте се с таблицата за размери, Внимание : всички тези предложения по размер са предназначени само за безволосых котки.Може да се носи като риза.Идеален за котки-сфинксове, девин рексов, корниш-рексов, петерболдов и други.Безволосые котки носят дрехи, които могат не само да ги успокои безпокойство, но и за предотвратяване на дневната повръщане.Подходящ за лятото.Температура от 15-25 градуса, те трябва да се носят памучни палто със средна дебелина.Как да изберете Дрехи за Бесшерстной Котка?През лятото трябва да ги или да се държат далеч от пряка слънчева светлина, за да предпазват от слънчево изгаряне.Затова висококачествен памучен облекло напълно е необходима за тяхната защита и декорация.Може да се носи като риза. 【Идеални подаръци за котки】 Идеален най-добрият подарък за вашето малко мил домашен любимец. 【Идеални подаръци за котки】 Идеален най-добрият подарък за вашето малко мил домашен любимец.Полиестер, Дантели,. Им в класната риза е много подходящ за облекло и фотография.Тази ежедневни и модни основна дрехи за котки лесно да се вземат за ежедневието, пижами за сън, снимки, костюми за партита, празници, фестивали и т.Температури от 10-15 градуса, те трябва да носят дебели памучни палто. 【Забележка за измиване】 : препоръчваме машинную студено пране или ръчно пране, изсушава на слаб огън или да изсъхне.

Подробности

Избор на купувачи