.

.

Набор от Греди за кучета за момичета и Каишки, Нашийник за Кучета с Метална Катарама, Цветен папийонка и Камбана, Регулируеми Маншети с Цветен Модел за Прекрасни Мо?

Набор от Греди за кучета за момичета и Каишки, Нашийник за Кучета с Метална Катарама, Цветен папийонка и Камбана, Регулируеми Маншети с Цветен Модел за Прекрасни Момичета-Сук за Малки до Средни Кучета (И)

BGN 3.33
Брой продукти
Налично

Малък размер : (дължина : 10 "-16", ширина : 0,59 ")59-инчов каишка помогне по-добре да контролирате вашето малко проказника.В повечето спешни случаи можете бързо и лесно да се свали щенячий яка с цип клипсой. Цвете : 2,36" * 2,36".Размер : Малък размер : (дължина : 10 "-16", ширина : 0,59").благодарение на това разнообразие на уникални греди вашето куче ще изглежда по-модерен, в ежедневния живот и пътуване, маркира и ще се превърне в най-красивите кучета на улицата. Папийонка : 3,93" * 2,36" Цветна вратовръзка : 2,36" * 2,36" на Каишка : дължина : дължина : 59", ширина : 0,59").Каишка : дължина : 59дюймов.Вставляемая быстросъемная метален обтегач прави яка по-надеждни, което позволява на кучето си да слагам в него лесно и бързо. 【Сладки малки детайли】 на Помещение включва : 1 * нашийник за кучета, 1 * цветна папийонка, 1 * цветна папийонка, 1 * каишка, 6 * златни камбаната, която е по-пълна и е подходящ за котки и малки кученца. 【Модерен дизайн】 Нашийници за кучета, украсени с флорални принтом, който ще даде на кучето си нежен и сладък вид.Високо качество - е мек и удобен материал е по-благоприятен за кожата на кучето. 【Безопасна и здрава метална тока】 Нашите врати за домашни любимци с метална катарама много здрави и износоустойчиви, че по-издръжлив, отколкото пластмасов обтегач.Голям размер : (дължина : 15 "-24", широчина : 1 ").Сладки, малки златни звънчета ще издава ясен звук, когато се домашни любимци, които се разхождат, и можете да ги свали, ако те не ви харесват.【Размер】 имаме три размера на избор, дължина на нашата яка за кучета може да се регулира.Гъвкави размери - Гъвкави и регулируеми метални катарами позволяват бързо да се удължи или съкрати яка, предотвратяване на невъзможност за по-нататъшно използване, поради бързия растеж на кученца.Папийонка : 3,93 "* 2,36".благодарение на това разнообразие на уникални греди вашето куче ще изглежда по-модерен, в ежедневния живот и пътуване.Цельнометаллическая обтегач, гладка на пипане, здрав и дълъг живот.

Подробности

Избор на купувачи