.

.

Чанта за обяд, за жени, за многократна употреба Изолиран Обяд-Бокс, Голяма Широко Отворена Водоустойчива чанта-хладилник за възрастни за Работа, Пътуване, Пикник –

Чанта за обяд, за жени, за многократна употреба Изолиран Обяд-Бокс, Голяма Широко Отворена Водоустойчива чанта-хладилник за възрастни за Работа, Пътуване, Пикник – Черен (С принтом, Класически стил)

BGN 2.33
Брой продукти
Налично

Трехслойная плат с висока плътност с подплата от висококачествено алуминиево фолио, която издържа на висока температура и не е лесно да се колебаеВисококачествено алуминиево фолио ви позволява да съхраните храната на хладно, топло и свежо в продължение на дълго време.Преден джоб се използва за съхраняване на съдове и мрежести джобове от двете страни се използват за съхранение на напитки, бутилки с вода или чадъри.
? 【Многофункционален пакет за обяд】 Лесно моющийся пакет за обяд - практичен подарък за семейството и приятелите си, защото този модерен обяд-бокс може да се използва не само в офиса, но и за пикник на открито или семейна среща.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ги решим за вас.
? 【Подобрена алуминиево фолио】 За разлика от други, нашата женска чанта за обяд е изработен от алуминиево фолио, вместо подплата от ЕВА.
? 【Изключителни детайли】 Здрав метален цип и кожени края на цип, аксесоар нитове и здрава дръжка демонстрират най-изящни детайли, които можем да ви предложим.Ако търсите обяд-бокс, способен да издържа на висока температура, той ще ви впечатли!.Това може да направи вашият чар заслужават най-висока оценка!Модерен дизайн прави чанта за обяд идеална за използване от мъже и жени.

Подробности

Избор на купувачи