.

.

Панти за кабинет STIANC 20 бр. с мек прибиране, Въздушната линия 5/8 с омекотено прибиране линии за кухненски шкаф с лицева рамка, Самозакрывающиеся Панти за кабинет -Въз?

Панти за кабинет STIANC 20 бр. с мек прибиране, Въздушната линия 5/8 с омекотено прибиране линии за кухненски шкаф с лицева рамка, Самозакрывающиеся Панти за кабинет -Възможност за регулиране в 3 страна, 105 градуса

BGN 29.13
Брой продукти
Налично

✅ 5/8-инчов панел, 105-градусная лицева рамка, скрити панти Диаметър на чаша ✅ Hing : 35 мм, дълбочина на чаша : 11. ✅ Е изработена от студено валцувани стоманени с никелиран повърхност, се отличава с ВИСОКА ИЗДРЪЖЛИВОСТ и антикорозионна защита в различни среди. ✅ 3 D-регулиране на опростява инсталацията. ✅ Линия в опаковка 20 броя идват с дюбелями и съответните винтове. ✅ Меко затваряне с вграден амортизирующим механизъм за плавно тихо движение на бавно затваря вратата.8 mm, разстояние между дупките за винтове : 45 мм. ✅ 3 D-регулиране на опростява инсталацията.Използвайте здрав, издръжлив и надежден панта от STIANC, за да НАПРАВИ ЖИВОТА СИ по-ДОБРЕ!. ✅ Линия от 20 опаковки са с дюбелями и съответните винтове.8 mm, разстояние между дупките за винтове : 45 мм. Диаметър на чаша ✅ Hing : 35 мм, дълбочина на чаша : 11. ✅ скрити панти с подплата 5/8 инча и рамка за лице под ъгъл от 105 градуса.Пантите на гардероба STIANC плавно тихо движение на бавно затвори вратата и я предпазват от захлопывание. ✅ Меко затваряне с вграден амортизирующим механизъм за плавно тихо движение на бавно затваря вратата. ✅ Е изработена от студено валцувани стоманени с никелиран повърхност, се отличава с ВИСОКА ИЗДРЪЖЛИВОСТ и антикорозионна защита в различни среди.

Подробности

Избор на купувачи