.

.

Щампи върху стената на камион, Принт за стена, строителни машини, Интериор на Стаята за най-малките момчета, игри стая Декор за деца (Без рамка, 8x10 инча, пакет от 6)

Щампи върху стената на камион, Принт за стена, строителни машини, Интериор на Стаята за най-малките момчета, игри стая Декор за деца (Без рамка, 8x10 инча, пакет от 6)

BGN 7.00
Брой продукти
Налично

Насладете се на тези стената на художествени плакати, които придават на вашите стени друг цвят! Насладете се на тези стената на художествени плакати, които придават на вашите стени друг цвят!. 【Как да се покаже】 Можете да ги постави в определени рамки с размер 8 X10 инча, закача ги, където пожелаете или да се залепи на стената с помощта на сменяеми кръг на двустранния на лентата.Вдъхновяваща за вас, вашите гости и всички любители на товарно на изкуството. 【Идеална за ОПАКОВАНЕ на подаръци】 стенни щампи за декор за деца wall67 добре опаковани в подходящи за рециклиране, устойчиво на влага и бръчки пакет от крафт хартия.Идва с подвижен кръг на двустранна лента. 【Рисунки на стената на камион】 Размер рисунки за деца : 8x10 инча (20x25 cm x 6 бр.Вдъхновяваща за вас, вашите гости и всички любители на товарно на изкуството. 【Резервни части обещание】 пълно възстановяване или нова подмяна ще бъдат обработени, ако не сте доволни от покупката си.художествени плакати и щампи с участието на товарни автомобили - идеално допълнение към декора на вашия нов дом, а също така могат да бъдат подарък за Коледа, рожден ден, Ден на бащата или на майката, Деня на благодарността или Ден на Свети Валентин и т. 【Идеална за ОПАКОВАНЕ на подаръци】 стенни щампи за декор за деца wall67 добре опаковани в подходящи за рециклиране, устойчиво на влага и бръчки пакет от крафт хартия. 【Високо качество】 Тези плакати за строителни автомобили отпечатани върху висококачествени художествени хартия 300 гориво с помощта на подобрена технология на печат за плакати са останали живи и ги лесно се огъват. 【Как да се покаже】 Можете да ги постави в определени рамки с размер 8 X10 инча, закача ги, където пожелаете или да се залепи на стената с помощта на сменяеми кръг на двустранния на лентата.Идва с подвижен кръг на двустранна лента. 【Високо качество】 Тези плакати за строителни автомобили отпечатани върху висококачествени художествени хартия 300 гориво с помощта на подобрена технология на печат за плакати са останали живи и ги лесно се огъват.

Подробности

Избор на купувачи