.

.

Селски Ретро Метална Лидице Знак - Дракон Моите четири настроения, Метален Плакат, Илюстрация, Интериор на Стаята за Момчета, Старата Мода за Дома, Хол, Спалня, Кафе ?

Селски Ретро Метална Лидице Знак - Дракон Моите четири настроения, Метален Плакат, Илюстрация, Интериор на Стаята за Момчета, Старата Мода за Дома, Хол, Спалня, Кафе Стенен Декор 5,5x8 см

BGN 3.90
Брой продукти
Налично

?Здрави материали и сигурност - Стикери за декорация на стени са изработени от висококачествени метални калайЗдрав и не е деформиран.На графиката и текста издържат лошото време и не выцветут, независимо от слънце, дъжд или други екстремни метеорологични условия.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ако стоката има някакви проблеми с качеството, ние поддържаме пълен възстановяване, можете да натиснете бутона "добави в количката" точно сега!Бъдете сигурни в покупката.На графиката и текста издържат лошото време и не выцветут, независимо от слънце, дъжд или други екстремни метеорологични условия.Сцена : тя може да се постави на масата или да виси на стената. Това също така е идеален подарък за приятели, семейство и близки. ?Размера на метални знаци : 5,5 "x8" (140 мм * 200 мм) Ние внимателно разработена този знак, като се вземат предвид всички аспекти. ?Лидице знак отпечатана, тя всъщност не ржавая, и на нея се нанасят водоустойчива и антибликовые цифрови печатни мастила с висока разделителна способност.Как да използвате : Просто използвайте клинове, накладки, куки, малки пирони или винтове за дърво и дори използвайте магнити или на всеки тип лента, за да го инсталирате в определена позиция.Той се нуждае от повече автентични ретро-впечатления.Здрав и не е деформиран. ?Лидице знак отпечатана, тя всъщност не ржавая, и на нея се нанасят водоустойчива и антибликовые цифрови печатни мастила с висока разделителна способност.От всяка страна има извити ръбове за безопасност.?Размера на метални знаци : 5,5 "x8" (140 мм * 200 мм) Ние внимателно разработена този знак, като се вземат предвид всички аспекти.Характеристики : Изработен е от калаено-метал, ретро дизайн, творчески, прост и стилен.Поради влиянието на светлината хроматическая аберации, че е невъзможно да се различи с невъоръжено око, няма да се отрази на нормалното използване.Липсата на драскотини в самолета, печат с висока разделителна способност, ясни цветове, устойчивост на атмосферни влияния и устойчивостта на влага, лесен за почистване.Забележка : Някои модели имат ефект на ръжда, те са отпечатани, всъщност не са ръждясали. ?Креативен, договор, модерен дизайн, идеална идея за подарък за вашите близки и приятели.Това е идеалната картина за украса на стени хол, спалня, кухня, офис, хотел, трапезария, офис, бар и т. ?Креативен, договор, модерен дизайн, идеална идея за подарък за вашите близки и приятели.

Подробности

Избор на купувачи