.

.

Пролетни Блузи за жени, Дамски Тениски, Топ САЩ, Женска Тениска с Американския флаг XXL, Майк с флага на сащ Също, Бяла тренировъчен топ За жени, Дрехи на Четвърти юли, ?

Пролетни Блузи за жени, Дамски Тениски, Топ САЩ, Женска Тениска с Американския флаг XXL, Майк с флага на сащ Също, Бяла тренировъчен топ За жени, Дрехи на Четвърти юли, Американската Дамски дрехи,

BGN 30.87
Брой продукти
Налично

95% Полиестер, 5% ликра ✈✈✈ доставка е 10-15 дни. ♛ Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време.Монтиране приятелка и модерен външен вид, позволяват лесно да го комбинирате с гамаши, дънки, шифоновым кардиганом, палта, жакетом или панталони за йога.95% Полиестер, 5% ликра.Върховете на по-големи размери за жени, дамски блузи в стил кэжуал. ❤Размери : Подробна информация за вашия размер, моля вижте таблицата за оразмеряване на ляво (последно изображение) или под описание на стоките, преди да поръчате.На вашият избор се предлага разнообразие от класически едноцветни и ярки цветове за печат. ❤Причина : Ежедневни облекла, ежедневни пътувания на плаж, почивка, в училище, на улицата, на работа или други дейности.Дамски потници, дамски тениски.Дамски летни дрехи,летни блузи.Летни потници за жени, свободни блузи за жени. ❤ Съдържание на опаковката : 1 Х женски топ.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще осигурим пълно сервизно обслужване. ❤Материал : Мек еластичен висококачествен и приятни за кожата материали, с уникален дизайн и удобство в чорап. ❤Характеристики : Малък размер, бързо съхнене, без бръчки и свиване, за него е лесно да се грижи за комфортен начин на живот или пътуване.

Подробности

Избор на купувачи