.

.

DOITOOL 8 бр. на Куката За Стенен Кърпи, Безшевни Нокти, Домашен Лепило за Баня, Офис Многократна употреба Стенни Кърпи за Полезни Куки, Практични Маслоустойчив Безплат?

DOITOOL 8 бр. на Куката За Стенен Кърпи, Безшевни Нокти, Домашен Лепило за Баня, Офис Многократна употреба Стенни Кърпи за Полезни Куки, Практични Маслоустойчив Безплатни Палто, Прозрачна Врата за дрехи, Лепкава задължение

BGN 1.67
Брой продукти
Налично

Куката за кърпи / хавлии : Използването на материали, добра текстура, лесна и щедра форма, подходящ за различните декоративни стилове -Самоклеящийся дизайн, не е необходимо пробиване.Лепкава монтиране на куката : полезен помощник при съхранение, могат да се използват в кухнята, в банята, хола или в други случаи, за да направите вашето жизнено пространство, организирани и чист.тежки стенни куки, подходящ за семеен или хотелска употреба. -Куката е произведен от траен и практически материал и може да се използва в продължение на известно време.Тежки стенни куки : Една кука може да се използва на няколко места, за да отговори на нуждите на подвешивании в различни посоки.Куки за офис : Мультидизайн, могат да се използват за съхранение на много неща, много практични.Информация за стоки, Куки за офис мультидизайна, в тях могат да се съхраняват не само шапки, ключове, но и други предмети от бита, като например хавлиени кърпи.Лепкава куката е Изработена от материали, които позволяват пълноценно използване на вертикалното пространство, за да направите стаята по-просторна и подреден. -Мультидизайн, може да се използва за съхраняване на много неща, много практичен.Куки за офис : Мультидизайн, могат да се използват за съхранение на много неща, много практични.Той е много лесен за инсталиране и няма да навреди на стената. -Размер : около 7,00 X7,00 X4,00 см/2,75 X2,75 X1,57 инча.Лепкава кука : Проста кука без перфорация, отлична адхезия, не се нарани стената.

Подробности

Избор на купувачи