.

.

Макара за заключване на диференциала RC Armumb RC за 1/10 Слаш 2WD Конекрадец 2WD паническо бягство 2WD Bandit 2WD, Алуминиев Корпус на Диференциала, Стойки за заключване на дифере?

Макара за заключване на диференциала RC Armumb RC за 1/10 Слаш 2WD Конекрадец 2WD паническо бягство 2WD Bandit 2WD, Алуминиев Корпус на Диференциала, Стойки за заключване на диференциала се Издигат, Зелен

BGN 4.80
Брой продукти
Налично

Той е проектиран по такъв начин, че да се гарантира по-плавно въртене и силата!Осигурява несравнима гъвкавост при шофиране.Той е проектиран по такъв начин, че да се гарантира по-плавно въртене и силата!Осигурява несравнима гъвкавост при шофиране. ?【Лесна инсталация】 : Набор от актуализации Хмел Up може да бъде инсталиран директно, не се изискват никакви промени. ?【Висококачествени материали】 : Закрепване на Diff case произведени от висококачествена алуминиева сплав, обработена прецизионным ЦПУ, леки и издръжливи, повишена устойчивост на удари и дълголетие. ?【Трайност】 : обновляющая част от достатъчно здрава, подобрява общата производителност на радиоуправляемого на автомобила. ?【Гаранция Rcarmumb】 : Ако не е на 100% напълно доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да поиска връщане или замяна!Вашето удовлетворение е наш основен приоритет. ?【Лесна инсталация】 : Набор от актуализации Хмел Up може да бъде инсталиран директно, не се изискват никакви промени. ?【Гаранция Rcarmumb】 : Ако не е на 100% напълно доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да поиска връщане или замяна!Вашето удовлетворение е наш основен приоритет. ?【Трайност】 : обновляющая част от достатъчно здрава, подобрява общата производителност на радиоуправляемого на автомобила.

Подробности

Избор на купувачи