.

.

RXBFD Керамична Кадилница за Тамян-Електронен Дифузор Ароматния Етерично Масло с възможност за Регулиране на температурата по Време - за Дома/Офиса/СПА Печката за Ар?

RXBFD Керамична Кадилница за Тамян-Електронен Дифузор Ароматния Етерично Масло с възможност за Регулиране на температурата по Време - за Дома/Офиса/СПА Печката за Ароматерапия от Агарового Дърво

BGN 36.27
Брой продукти
Налично

* Електрическа нагревательная керамична печка за ароматерапия, има адаптер с контролирана температура и адаптер с регулируем таймер температура (с адаптер за съответната държава) * Съд за подправки от неръждаема стомана, добра топлопроводимост. ◇В този магазин е представена от различни видове стоки, добре дошли на вашата покупка. * Съд за подправки от неръждаема стомана, добра топлопроводимост. (може да се регулира необходимата температура в зависимост от съдържанието на мазнини в подправки по това време.Ароматерапия е по-удобно (печката за ароматерапия не съдържа етерични масла, и трябва да се закупи етерично масло отделно).Обхват на високи температури (220-230 nightscape °) основно се използва за подправка за готвене с ниско съдържание на дървесни стърготини, дървесни блокове и мазнини. * Референтен температура : етерично масло и ароматни восъци 80 ° C, средно температурен (180-200 ° с) и се използва главно за прахове и парфюмирани хапчета, а също и някои подправки с много мазнини. * Срокът за доставка обикновено е 7-21 ден. *С помощта на електрическа ароматерапевтическую печка с термостат, работещи по график, можете периодично да изключвате и регулирате температурата на тамян горелки за тамян.Обхват на високи температури (220-230 nightscape °) основно се използва за подправка за готвене с ниско съдържание на дървесни стърготини, дървесни блокове и мазнини.Можете да използвате етерични масла / дървесна брашно / трици / захар / дървен материал / отдушку.) ★ Съвети : За да се удължи срока на експлоатация на продукта при регулиране на температурата на 200 градуса и повече се препоръчва за време на ежедневното използване не надвишава 6 часа.Ароматерапия е по-удобно (печката за ароматерапия не съдържа етерични масла, и трябва да се закупи етерично масло отделно).* Електрическа нагревательная керамична печка за ароматерапия, има адаптер с контролирана температура и адаптер с регулируем таймер температура (с адаптер за съответната държава).Ако не се получи информация за своята покупка в рамките на 30 дни, имате някакви въпроси, моля, незабавно се свържете с нас. * Нагревателен лист от алуминий MCH керамични, енергоспестяващ, без замърсяване, без мирис, равномерно нагряване, без открит пламък, дълъг експлоатационен живот.това е нормално явление. (може да се регулира необходимата температура в зависимост от съдържанието на мазнини в подправки по това време.Таймер с контролирана температура, температурен обхват : 80-320 ℃, дължина на проводника 1,5 м, напрежение 220 v, може да се изчисли до 4 часа, една предавка в час, защото в общи линии е подходяща за всякакви подправки. *С помощта на електрическа ароматерапевтическую печка с термостат, работещи по график, можете периодично да изключвате и регулирате температурата на тамян горелки за тамян.

Подробности

Избор на купувачи