.

.

Поставка за телефон INOOMP 6 бр., Държач за мобилен телефон, Регулируема Гъвкава Настолна Стойка, стойка за телефон, Преносим Държач за мобилен телефон, Поставка за таб?

Поставка за телефон INOOMP 6 бр., Държач за мобилен телефон, Регулируема Гъвкава Настолна Стойка, стойка за телефон, Преносим Държач за мобилен телефон, Поставка за таблет, Универсална за мобилен телефон, маса, Поставка

BGN 32.59
Брой продукти
Налично

【Нови държачи за мобилни телефони】Нови влакчета за телефони може да се регулира за подкрепа на вертикален или хоризонтален прегледМожете дори да използвате тези скоби, когато седнете в леглото или на дивана, за да ви се налага постоянно да държите телефона в ръцете. 【Гъвкава поставка за мобилен телефон】 за Притежателите на телефони в формата на палеца си, уникален и креативен дизайн, подходящ за повечето мобилни телефони. 【Нови държачи за мобилни телефони】Нови влакчета за телефони може да се регулира за подкрепа на вертикален или хоризонтален преглед. 【Влакчета за мързеливи телефони Thumbs Up 】Креативен дизайн прави тези влакчета идеално допълнение към къщата, апартамента, общежитию или офиса.Този продукт е набор от креативни притежателите на телефони.Описание Настолна поставка за телефон, умен титуляр за телефон, поставка за мобилен телефон, стойки за мобилен телефон, поставка за мобилен телефон, красив скоба за телефон, Особености -Цвят : както е показано · -Материал : PP · Размер : около 11,30 X11,30 X4,40 см / 4,44 X4,44 X1,73 инча · Осъществяване включва 6 каботажните за телефони.Този продукт е набор от креативни притежателите на телефони. 【Гъвкава поставка за мобилен телефон】 за Притежателите на телефони в формата на палеца си, уникален и креативен дизайн, подходящ за повечето мобилни телефони.Изработен от висококачествени материали, ви позволява удобно да поставите своите смартфони и да се направи екран е добре видими, по-лесно гледане на видео или гледане на филми. 【Поставка за телефон】 Леки и малки поставки за телефони-меки и не се надраскат вашия телефон, лесно да ги носите със себе си.

Подробности

Избор на купувачи